0Mommm Bu acı ne zaman geçicek 5 gün oldu zor bir şekilde yattım diyelim kalkarken canımdan can gidiyor çok kötüyüm
Nsibe 0Mommm iki üç gün sonra geçer bjzdede bir hafta sürdü bol bol yuru yürürken dik yürümeye çalış eğilince ağrın olmaz ama iyilesmen uzun sürer
tugces87 0Mommm 7. Günde tek başıma işlerimi halletmeye çalışıyordum 9-10. Günde hibçir şey kalmadı bir anda geçiyor ama süpürgeyle koltukları altını aldım bugün 25. Gündeyim evi temizleyeyim dedim dikişlerim çok sızladı
Asya1122 0Mommm size tavsiyem kalkarken destekli kalkın en başlarda o heyecanla hissetmezsiniz bebeğe yetişeyim yeteyim diye . İyileşmek zaman alıyor böylece hani yok gayret göster diyenlere bakmayın biraz dikkat çünkü gerçekten zorlamamak gerekiyor
0Mommm Nsibe Nsibe dik yürüyorum yürürken hiç bir problem yok ama şu yatma kalkma olayı çözemedim çok acılı çok zor
Nilayy95 0Mommm korse takarsan faydası oluyor ben öyle yapmıştım. Alttaki sarkmayı topluyor en azından. İşte bu yüzden sezaryenden yine korkuyorum 😞 maşallah hemen ayağa kalkanlara özeniyorum ben patates gibi yatmıştım acıdan kalkamamıştım
0Mommm Nilayy95 Nilayy95 sanırım patates gibi yatanlardan biri de benim. Yatan derken lafın gelişi yatmak da mümkün değil çünkü kalkmak çok ama çok zor 😅 korseye başladım bugün bakalım ne etki edicek
Sevulyy 0Mommm merhaba hangi korseye başladınız? Bende 8 gün önce sezeryan oldum. Korse takmaya korktum ağrı yapar diye
0Mommm Sevulyy ben doktora gittim 2 gün önce doktor bana 40 dan sonra takılmasını tavsiye ediyoruz dedi biraz ara verdim ama dayanamayıp yine takacak gibi hissediyorum kendimi. Normal lohusa korsesi olanlardan taktım