Merhaba kızlar bebekte karın çevresi geriliği ile 30. Haftadan beri sık sık kontrole gidiyordum bi düzeliyordu bi iki haftada sabit kalıyordu gerilik ama genel olarak hep bir gerilik vardı doktorum bu geriliğin problem olmadığını bebeğin minyon olduğunu söylemişti 36. Haftaya kadar bu şekilde geldik . Bu haftadan sonra 10 gün boyunca 37+3 e kadar hiç kilo almadı doktor suyunun alt sınırda olduğunu iki günde bir kontrole gelmemi söyledi 37*5 te kontrole geldim kontrolde herşey normal çıktı ama bebek sadece 20 gr kadar bi kilo almıştı ve ben 36. Haftadan itibaren bebeğin hareketini hep 3-4 saatte bir hissediyordum bunu doktoruma söyledim sadece ufak hareketler yapıyor yaşam belirtisi veriyor onun dışında yoğun hareketleri aşırı Nadir var diye doktor da o gün 3 4 kez ultrason muayenesi yaptı farklı zaman dilimlerinde ve belirgin bir hareket göremediğini doğumu başlatmak istediğini bu şekilde eve gönderemeyeceğini söyledi .Alttan muayenede 1 cm açıklık çıktı fitil yerleştirdiler kendi sancının başlaması ve açılma için ve ben sadece iki saat dayanabildim ve sezeryan istediğimi söyledim . Doktorum kolay bir doğum yapabileceğimi çatımın müsait olduğunu söyledi ancak ben kendimde travma istemediğim için reddettim ve herşey 20 dakika içinde oldu bir anda sezeryana alındım . Ve iyi ki sezeryan olmuşum meğerse beneğimin kordonu iki tur karnına dolanmış ve su alt sınırda olması sebebiyle böbreklerinde enfeksiyon oluşmuş . Doğduğunda emme refleksi yoktu ve enfeksiyon da olduğu için şu an yeni doğan yoğun bakımda kalıyor ben elhamdülillah iyiyim gayet güzel geçti ne sonda ne Spinal iğnesi hiçbirşey abartıldığı kadar değilmiş gerçekten hissetmedim bile çoğu şeyi sadece ilk kalkıllar çok zır geliyor onun dışında dualarınıza talibim beneğim bir an önce emme refleksi oluşum ve evimize gidelim istiyorum.🙏🏻