Kelebek27_ Nazsuuu endokrinoloji dahiliyenin alt dallarından. Yani kadın doğumun kendi içinde tüp bebek perinatoloji gibi ayrılmasıyla aynı. Yani direkt olarak tiroid konusu endokrinle alakalı dahiliyeye gittiğinizdede gerek duyarlarsa endokrinolojiye danışırlar mesela. O yüzden neden geldiniz demezler. Olurda oraya randevu almak isterseniz diye bilgi vermek istedim
[silindi] Nazsuuu ben ilk hamileliğimden beri teoid hastasıyım yani hamilelikte degerlerin yüksek veya düşük cıkıp hamilelik sonrası düzene girebiliyor ilk kızım 6yasında ondayken cıktı ilaç kullanımına engel degil hamilelik sürecinde dedi kullanmaya basladım ve hemen sonra 5ayım dolunca tekrar hamile kaldım degerlerim düzelmişti hamileliğimde tekrar cıktı ve ondada kullandım yalasık 5senedirde her sabah içiyorum troidle 3kez saglıklı evlatlar getrdim dünyaya ömür boyuda kullanacagımı söyledi doktorum öylede yapıyorum suan 75mglık ta kaldım degerlerim ne düşüyor nede yükseliyor
Nazsuuu [silindi] doktor bana hiç birşey söylemedi sadece gebeliğe engel değil dedi ve ilaç fln kullanmadı kadın doğum ama dahiliye vitamin ve enfeksiyon için fln verdi ilaç
[silindi] Nazsuuu hiç engel degil hemde bence ha bastan troiti cok yüksek olanlar biraz zor hamile kalabiliyor deniyo ama kalınıyo yani Saglıkla kucagına almayı nasip etsin ilaclık bi durumumda yoksa ne güzel vitaminleri özenle kullan 😇🙏🏻
Mlsa123 bad35 benimde bir ay önce 9 küsür çıkmıştı doktor 50 lik levotiron kullanmaya başlattı bir aydır kullanıyorum. Bugün de hamilelik haberini aldım şükürler olsun. Bir sıkıntı oluşturmuş muydu değerinizin yüksek olması ?
meremre Nazsuuu aynı durum bende var dostinex hap kullanmıyorum bir düşüğüm oldu bir kere adet gördüm korkuyorum
bad35 Nazsuuu bu ilaç değil hormon, hormon ve vitaminler ilaç kategorisine girmiyormuş. Böyle probleminiz varsa lütfen aksatmayın düşüğe, zeka geriliğine, kısırlığa sebep oluyor tiroid
Safinaz35 Nazsuuu sizin d vitamininiz çok düşük tiroitten önce onu yükseltmeye bakın 🙏🏽Doktor kontrolünde tabi
Nazsuuu Mizginnnmehmet benimki 4 çıktı geçen yine kadın doğum hamile kalamazsn ilaç kullan dedi dahiliye gönderdi ama gitmedim