Nurellaaaaaaa1212 Duduuuu sanırım ismi op. Dr. Mehmet boz instagramda karsıma cıkıyor 9. Haftada cinsiyeti bile söylüyor. Bence belirgin oluyordur canım
S-nur1 Nurellaaaaaaa1212 Evet ya maşallah o doktor çok net ve kesin söylüyor bizimkiler bence görüyorlar ama garantiye almak icin detaylıyı felan bekliyorlar 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 S-nur1 benim doktor gördü 9. Hafta ama söylemedi. Cok netim görüyorum ama söylemicem dedi ldldpdlfpf Ay çatlıcammmm aslında doktor tecrübesi ve cihazın iyiliğiyle görüyorlar ama söylemiyorlar
Duduuuu S-nur1 Nurellaaaaaaa1212 Baktım evet bir de yüzde yüz söylüyor cinsiyeti 🌝 Bizimki kız olabilir ama iki hafta sonra gelin bakalım dedi
S-nur1 Nurellaaaaaaa1212 Ahaha 9 da iyi görmüş vallahi ben 13 de gidicem pozisyon güzel olursa belki görürüm dedi 😩🤦🏼♀️
Nurellaaaaaaa1212 Duduuuu aaa bak bana tahminini söylemedi ama tahmin gibi değildi gördüm ben cinsiyeti ama söylemicem bekle biraz dedi 😂
Duduuuu Nurellaaaaaaa1212 Ben bu kadar heyecanlı değildim ama bugün hareketlerini gördükten sonra çok farklı şeyler hissetmeye başladım
Nurellaaaaaaa1212 Duduuuu bi kızım var erkek istiyorum suan da da tüm hurafeler erkeği gösteriyor. Karnım cok erken cıktı top gibi tatlı dısında bişey yiyemiyorum yüzüm güzelleşti gibi geliyor falan. Ama kız hissediyorum ldldldldld
Duduuuu Nurellaaaaaaa1212 İnşallah gönlünüzden geçen gibi olur Sağlıkla gelir size 💜 kızınızı da Allah bağışlasın