Anneoldum2 Salgınmı var acaba ya da birşeymi dokundu yarında ishal devam ederse doktora götürcem ilk defa böyle oldu poposuda nerdeyse pişik olcak kıpkırmızı olmuş
ipek63yldz_ Anneoldum2 salgın var canım benimde oglum öyle oldu 20 aylık muz ve yogurt bol bol yedir 🤲🏻 Pudra kullan inşallah gecer hemen bizde öyle geçti
Melisalp Anneoldum2 salgın var malesef bir de kusma oluyordu Allah korusun dikkat edin erkenden doktora gidin bence
hoppaselam Anneoldum2 https://www.instagram.com/hasanhusnueren?igsh=c3ZwYTkzeXB6aw== ishalde zeolit kullanımını tavsiye ediyor inceleyebilirsiniz
ipekmom_ Anneoldum2 ben yoğurduna ya da suyuna maflor koyup veriyorum, pirinç lapası ve haşlanmış patateste iyi geliyor ishal için
Anneoldum2 ipek63yldz_ yoğurt hergün yiyor muzda yemek istemiyor yarın pudra alalım pişik kremide sürüyorum inşallah geçer hemen
ipek63yldz_ Anneoldum2 Yiyebiliyorsa ikisini bir karıştır günde 1-2 kere yedimi direk kesiyor biz o zaman rota virüsü gecirdigimiz zaman doktor tavsiye etti gecirdik rahatlıkla hastalığı şimdi ishal oldumu direk veriyorum 1-2 günde kesiliyor direk
papatya0 Eğer ateşi felan yoksa ishal dışında bir tatlı kaşığına nar ekşisini dökün limon sıkıp karıştırıp içsin geçer ishali
Birbenbirbebek Anneoldum2 yoğurt ve nişasta karıştır yedir kuzum yaaa geçmiş olsun umarım hemen geçer 🥺