Es_Vera Merhabalar . 7. Haftam . Tahlil sonucum da idrarda protein ve keton pozitif çoktı . Değer aralığı eser miktarda . Hemen doktora gitmeli miyim çok önemli mi yoksa randevu bulup öyle gideceğim . Bilgisi olan var mı ??
dygsss Es_Vera benimde çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklıymış doktorum tansiyonun yüksek değilse korkma demişti +2 falan çıkmıştı çok yüksek değildi sizin yüksek mi
Es_Vera Ayperi11 tmm ben acile gideyim oradaki doktorların yönlendirmesine göre hareket edeyim teşekkürler
dygsss Es_Vera tansiyonunuz yüksek mi peki tansiyon takibi yapıyor musunuz benimde az miktardaydı bi sıkıntı olmadı çok şükür
Es_Vera Merveaa29 şu an gebeliğim çok yeni acile gitsem ilaç mı verir yada polikliniğe mi gitsem bilemedim . Eser miktarı dediği için çoğalır mı azalır mı bilemiyorum . süreciniz nasıl ilerliyor ilaç tedavisi mi
Es_Vera Zg6641 merak ettiğim buydu eser miktar olunca panik yapmadım ama tabi takipte kalacağım çok teşekkür ederim 🌷
Merveaa29 Es_Vera ben 22. Haftama girdim 20 haftadan sonra hızla yükseliyor dediler nefroloji yaptırdım gerçekten yüksekti ilaç vermiyorlar tansiyon takibi yaptırıyor
Es_Vera Merveaa29 çok geçmiş olsun inş tez vakitte kurtulursunuz değeriniz normale döner . Bende polikinliğe gideceğim inş yükselme yoktur
Es_Vera dygsss tansiyon aleti yok evde bakamadım acile de gitmedim yarın sabah sağlık ocağına tansiyon için gideceğim