Nurellaaaaaaa1212 ppmerlina bahsettiğin arkadas burada benim uzun süredir irtibatta olduğum süreçlerimizi beraber takip ettiğimiz ve benim sürecimde olan bitene birebir şahit biri arkadaşım yani. Sence ben boşuna ümitlendirmek için mi tecrübemi paylaştım?
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 kuzum umutlanmam ben kendımı bılıyorum senın surecını de yakından bılıyorum ben zaten
Tatlisanne42 Cimcime30 olabilirmi olabilir canım bı test al 2 adet biri erken biri kaset olanından ikisinide dene baklim cikcakmi
Tatlisanne42 Cimcime30 çıkar canım belki benimki bir haftalikken bile görünür görünmez çizgi vardı yani belli ydi çizim
Meridaily Cimcime30 benim de yumurtlama zamanı aşırı ağrı oldu kuzum şimdi regle 5 gün kaldı hala devam ediyor. Aşırı hassas ve agrılı. Neden böyle oldu anlamadım ilk kez oluyor yumurtlama zamanından beri
Meridaily Cimcime30 tamam kuzum 🥹 korkuyorum valla yapmaya ama bakalım hayırlısı. Geldi stresli günler 🥺
Meridaily Cimcime30 normal kaset yaptım kuzum bebetime dan başladım😁 öylesine yaptım ya bunu kullanayım dedim. Prodoctor la birgebeningünlüğünü son günlere saklıyorum😁