10gamze Cotanakk bir an evvel doktora gitmen lazım bendede oldu ilaçla düzeldi doğumda yaptım bebeğime birşey olmadı korkma
Cotanakk Ayperi11 doktora gittim her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok teşekkür ederim bana destek oldunuz
Cotanakk Hasret18ayaz Grimsi Pinar58eslem etkafa Doktoruma gittim kanama alanı varmış maalesef. Progestan iğne verdi günde bir kere. Keseye baktı bebek oluşmaya başlamış ama kalp atışını göremiyorum dedi şuan erken dönemde olduğumuz için de olabilir dedi çarşamba günü yine gideceğim 🥺
Pinar58eslem Cotanakk bende de ara ara lekelenme oluyor canım bende tedirginim tez zamanda atlatırız inşallah bu günleri 🥹
Cotanakk Meri3220 yerleşme kanaması gibi değil bence ama kese yerinde dedi bozulma yokmuş inşallah sorun yoktur
Cotanakk Ayperi11 bir şey söylemedi gittiğim doktor acildi zaten yarın kendi doktoruma gidicem hala kanama devam ediyor ara ara
Mariam1 Cotanakk geçmiş olsun canım bende 9 haftalık kanamam oldu yon şekilde kanama sebebi belirsiz düşük riskim vardı ama şuan kucamada uyutyiorum Allah bu dünyada yicek ekmek varsa bişe olmaz 29 haftalık doğdu şükür çok sağlıklı meleğim benim
Cotanakk etkafa iyi de eve geldim kanamam artarak devam etti bu nasıl bir şey böyle yarın tekrar gideceğim
mavideniz9696 Cotanakk kulağa hiç hoş gelmiyor bence kadın hastalıkları uzmanı olan bir acile gidin en azından yarını beklemeyin😔
Cotanakk etkafa mavideniz9696 Buse4161 Gittim kadın doğum acile zaten kadın doğum doktoru muayene etti kese yerinde kanama alanı da yok doktorunun verdiği ilacı günde 3 kere iç yerleşme kanaması olabilir dedi. Ama böyle yerleşme kanaması mı olur bilmiyorum yarın sabah kendi doktoruma gidicem.