Cicekli11- Kızlar merhaba 2. Asılama için tekrardan basladık ileri derecede pcosum maalesef bu sefer doktor ne hap ne gonalf puregon diye bir iğneyle başlattı ilk günümdu 7 gün sonra kontrol nasıl bı ignedir iyi mi kullanan varmı bilgi verirseniz sevinirim ❤️
Dilayqaralleh Evet canım ben kullandım gayet iyi nerede oturuyorsun ve nereye gidiyorsun aşılama için ben şimdi 25 haftalık hamileyim elhamdülillah hemde ikiz 🥰 Rabbim sanada nasip etsin inşaAllah
Ecem_P Dilayqaralleh arkadaşım da ilk aşılamada tutmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen siz de aşılamayla mı hamile kaldınız
Cicekli11- Dilayqaralleh oyy maşallah rabbim sağlıkla kucagına aldırsın Trakya üniversitesinde tedavi görüyorum ilki negatif oldu inşallah bu pozitif olur
Dilayqaralleh Cicekli11- Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Dr um doc.dr. Işık Kaban çok iyi Dr kendisi elhamdülillah onu bana vesile kılan Rabbime abla kardeş gibi oluyorsun öyle bir insan her şekilde her zaman inanılmaz ilgilendi Rabbim ondan razı olsun inşaAllah İnşaAllah tutar bu sefer 🤲🏻🤍🌷