Krystal 1devaannesi Aramızda bir lakap takmıştık öyle kayıt etmiştim. Sonra nedense aklıma şey geldi; dışarı çıktım Allah korusun kaza geçirdim telefondan bakarlar ne koca var ne manita yok rehberde 🤣bu beni epey telaşlandırdı kocaman harflerle kalplerle kocammm diye kayıt ettim.🤣 içim rahat🤣
1devaannesi Krystal ayahahah bacım nedesem bilemedim yine başına bisi gelmesin de kocam olarak kalsın
melikeyimmmmm 1devaannesi eşim bende canımm diye kayıtlı ben onda hatunummm diye sevgililik tarihimizden beri aynıdır 😂 ben ara sıra değiştiriyorum tabi
Eslem2112 1devaannesi tartışdığımızds hep ismi değiştiği için artık kendi ismiyle kaydettim kavga etsek te barışsak ta aynı en azından yorulmuyorum😂oda beni love olarak kaydetmiş
1devaannesi Eslem2112 ahahaha yaa seninki çok mantıklı ama erkekler isim değiştirme ile uğraşmıyor🥹🤣🥹🤣🥹
Krystal 1devaannesi Hele bide gebeyim hiç değiştirmem nolur nolmaz. Çünkü bu seferde hastanede aniden bişey olur kocam beyi hemen bulup arasınlar diyorum🤣
1devaannesi Zhdnl aaa dünyam da güzelmiş meleğim i ibanda kayıtlı işlemlere kaydetmiss kocam beni 😂😂😂
Zhdnl 1devaannesi 5 yıldır böyle kayıtlıyız 🤣 ben çok kızarsam bazen ismiyle kaydediyorum sonra düzeltiyorum 🤣🤣
Krystal 1devaannesi Bak bu iyi fikir 🤣🤣 ben en fazla favorilerim kısmına koydum.🤣🤣ay benim manyaklık şaka mii🤣🤣
minnakhanimmm 1devaannesi değişik şeyler sevmiyor bence erkekler 😁 biz kadınlar bu kokuda daha yaratıcı oluyoruz 🙃
Buse4161 Biz yeni evliyiz o yüzden kocam kalp kalp diye kayıtlı ilerde değişir mi bilemicem 🤣 o beni kaydederken sadece kalp koymuş gittim oraya canım hanımım yazdım kalp çiçek böcek ne varsa koydum değiştirmiyor kaldı öyle 🤣