Meliselo Kızlar 35. Haftada ilk nst de bebek çok az hareket edince doktor ikinci kez istedi yine hareketleri yeterli bulmadı bu şekilde devam ederse doğuma alacağım dedi sizlerin nst de nasıl hareketler
Mommce Meliselo aç karnına mi çektirdin yoksa tok karnına mi canım. Birde bol su içmek bebekleri hareketlendiriyormus, günlük kaç litre içiyorsun
Mrvsmt2502 Meliselo bebek harelet ettikçe kalp atışıda deüişiyor sizinkisi bayağı stabil çıkmış. Girerken aç mıydınız bana hep bir şeyler ye su iç gel diyorlar bebeğimde 160 110 arası kalp atışı alınıyor çoğunlukla
Prensess33 Meliselo dün çektirdim bende 34+5di hareket ediyordu nst de tok karna gitmiştim sizinki aç veya uykudayken cekilmiste olabilir yinede hareketlerini takip edin mutlaka
Meliselo Kubra998 takip ediyorum doktor da öyle söyledi yemek yedikten sonra 1 saat içinde en az 5 kez hareket etmesi lazım dedi
Meliselo Mommce tok karnına çektirdim suyu da çok içiyorum normalde ama acaba 35. Haftadayız diye azalmış olamaz mı hareketleri ?
Meliselo Kubra998 ama ultrasonda doblerde falan hiç bir şey çıkmadı çok şükür sadece nst böyle çıkıyor
Mrvsmt2502 Meliselo ben bi yarım saat öncesi yiyorum birde hwmen girmeden yiyorum ne olur ne olmaz diye nst de bayağı hareketli çıkıyor. Sizinkisinin uyku vaktine denk gel iş olabilir bir dahakine nor al çıkar inşallah endişelenmeyin