Gulendam34 Kızlar GOP MEDİCALPARK Shala hanıma giden var mı ? 6. ayımdayım doktorum gitti yeni doktor bulmam gerekli
evremce Gulendam34 merhaba ben Yasemin Tontuş’a gidiyorum ayni hastanede fakat Shahla hanimi da denemek istiyorum, henüz kimse yazmamis ben de merak ettim ?
xwoman Gulendam34 bende ibrahim çelebiye gidiyorum kendiside iyidir. shahla hanım içinde iyi ilgili diyorlar.
cavbella Gulendam34 ben daha önce gitmiştim çok tatlı bir doktor gayet ilgiliydi ve hastası diğer doktorlardan daha çok oluyordu cevremden de ona gidenler hep memnun kaldi
Kirmizi Bende burada durayım😀 aynı hastanede nilay hanıma gidiyorum çok da memnunum ancak mesai dışı doğumlara gelmiyormuş. Shahla hanım geliyor mu acaba?
Gulendam34 evremce dün gittim :) bugüne kadar neden gitmedim diye kendime kızdım enerjisi ve bilgisi çok iyi çok memnun kaldım
evremce Gulendam34 çok teşekkür ederim sevindim böyle duşünmenize:) ben de gitmeyi planlıyorum 6. aya girdik doktor değiştirmek istemiyordum fakat sanırım mecbur kaldım.
Kirmizi Gulendam34 merhaba doğumunuz gerçekleşti mi? Odaları nasıl acaba benim gezme fırsatım olamadı. Süsleme için masa var mı odalarada
nolivewithoutcoffee Kızlar ben de meriç çağrı beye gitmeye başladım. Kendisinden çoook memnunum. Gitmeyi düşünen ama kararsız olan arkadaşlarımız varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Özel telefonundan bile sürekli sizinle ilgileniyor. Muayene esnasında kafanızdaki tüm soru işaretlerini gideriyor. Daha önce nisa hasyanesinde derya hanıma gidiyordum ancak hastanenin kosulları, kalabalıklığı ve doktorun yoğunlık nedeniyle ilgisizliği yüzünden bırakmak durumunda kaldım.