bebek49 Selam kızlar dayanacak gibi değilim dünden beri basladi şiddetli kalça ve bacak ağrısı sol tarafta dayanamıyorum ağrıdan ne yapabilirim
gamze_gs88 bebek49 bende Burda bekliyim sol kolum kopacak gibi ağrıyor magnezyumda kullanıyorum aslında resmen canım çıkıyor yerınden
Nursahmila bebek49 magnezyum takviyesi almıyorsanız mutlaka başlayın. Benim de sağ kalçam çıkmış gibiydi ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum magnezyum bir hafta içinde toparladı. Kullanıyorsanız da marka değiştirmeniz gerekiyordur belki
esrac352 bebek49 bende de var 27. Filan haftada çıktı dr ye gittim siyatik sinir sıkışması bu oluyormus 33.haftadayim halen var ümidim dogum fa dogum yapınca geçer inşallah
bebek49 gamze_gs88 magnezyum ilk zamanlar kullandım salı günü sağlık ocağına gidince doktora söyleyeceğim ağrıdan duramiyorum şansa yarinda dugunumuz var nasil yapacam bilmiyorum
gamze_gs88 bebek49 inşallah hafifler geçen hafta bacağım da vardı ama kolum kdar şiddetli değildi Allah yardımcımız olsun ılacta içemiyoruz 😩
bebek49 Nursahmila magnezyum takviyesi almiyorim salı günü sağlık ocağına gideceğim kontrolü var o zaman doktora söyleyeceğim
akkrn Nursahmila hangi markayı kullanıyorsunuz siz? Ocean eztra mg kullanıyorum ama hala aynı ağrılarım
Mutluanneblog Nursahmila magnezyum eksikliği de ayak ağrısı yapıyor mu yorulduğum zaman ayaklarım çok ağrıyor
Nursahmila akkrn magvital 365 mg saşe suda çözünenlerden kullanmıştım bu geçirdi agrımı. Su an influes marka kullanıyorum bundan da memnunum.
Nursahmila Mutluanneblog alakası olabilir magnezyum eksikliği ayak bacak kalça bel ağrısına sebep oluyor diye biliyorum ama siz yine doktorunuza bir danışın
Nursahmila esrac352 siyatik sinir sıkışması için de pilates topuyla egzersiz yapın o da iyi geliyor YouTubeda bol bol videolar var