Anneyim2626 Evet 13 haftalık gebeyim ve kasıklarımda ağrı oluyor bu durumu yaşayan varmı haftaya doktora gorunucem ama acile gitsem mi bilemiyorum
2boysmother Anneyim2626 benimde tam tersi belime batma oluyor ağrı oluyor. İkinci gebeliğim normal bence
patulii Anneyim2626 normal12. Haftada doktoruma sormuştum bende endişelenip, rahim büyüdüğü için oluyo, bende 14. Haftadayım halen ara ara olur ağrım
sunkiss Anneyim2626 bende 13 haftalığım çok normal benimde ağrım oluyor ev işi yemek yapınca ama normal bu durum kendimi çok dinlememeye çalışıyorum
Anneyim2626 sunkiss Aynen bende en ufak bişey yapsam belim kasıklarım çok ağrıyor parol içiyorum zor geçiyor
Anneyim2626 sunkiss bende aynı hiç uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum halsizlik yorgunluk nefesim bile değişti
Anneyim2626 2boysmother benimde 3cu ama hepsinde böyle ağrı çektim normal belkide evet cevremdeki herkes normmal değil diyor insan endişelenmiyor değil yani
Anneyim2626 sunkiss benim hala var ya maf oldum kusma da var cinsiyet farklılığı olur mu bilmiyorum kız da oluyor diyolarlar😀