erikarpuz A-Mutlu biz 15+4 olduk bile 🐣 ikili taramamı özel hastanede yaptırdım perinatolog detaylı ultrason yaptı ve kan verdim bir risk çıkmadı çok şükür
erikarpuz A-Mutlu teşekkür ederim benim kanamalarım olduğu için riskliydi perinatolojide ikili tarama yapılırken 20. haftada yapılan gibi detaylı yapıldı kalp kapakçıklarına beynine damarlarına falan baktı cinsiyet tahmininde de bulundu
Annekuzusu06666 bebek_29 normalde bizimki de ekim ama sezeryan olduğu için allah izin verirse eylül 20sine geliyor 17+4
Egemom07 Annekuzusu06666 canım hesaplaman yanlış olabilir mi 17+2 benim normalde ekim 13 falan denk geliyor. Sezaryen ekim 4 gibi 38+6 denk geliyor. Daha erken falan mı olucaksın. Ben mi yanlış hesapladım🙈
Annekuzusu06666 Egemom07 benim valla hesaplamadım da son adet tarihi 4 ocak sanki günümüz aynımıydı seninle o zaman benimki eylül sonu olabilir allah izin verirse yada ekim 1
Annekuzusu06666 Egemom07 aynen benimki 10 u yazıyor bizim burası 38+2 de alıyor eylül sonu olabilir allah izin verirse o zaman
buse2507 Silaaaamom2025 İnşallah gösterir minikler🥰 bu sabah rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve onu emziriyordum ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam🥹