Selam kızlar bu yazıyı benimle aynı şeyleri yaşayan kizkardeslerim için yazıyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce anne olmaya karar verdim , calismalara başladık . İlk ay denedik hemde tüm yumurtlama kurallarına uyarak negatif sonuç aldık, daha ilk denemede olmadı diye oturup ağlamaya başladım kafamda kurmaya başladım lütfen beni yargılamayın , ya hiç olmazsa diye düşündüm çok üzüldüm yaş 28 bu arada. Herkes çok düşünürsen olmaz akisina bırak dedi ama ben dinlemedim, ikinci ayda hevesle denedik değerlendirdik bu defa erken adet oldum aglamaya başladım sinirlerim bozuldu. Daha ikinci denemede pes ettim biliyorum çok saçma ama elimde değildi çok kafaya takıyordum hatta adetime on gün kala kendinde belirti uydurup test yapıyordum bu o kadar saçma bisey ki durup dururken kendini uzuyor insan . Üçüncü ayda hiç bi yumurtlama gününe uymadık rastgele takıldık ve kendime söz verdim asla ama asla umutlanma dedim bosver akışına bırak ister olur ister olmaz , gezintiye çıktık eşimde bir iki hafta kafa tatili yaptık ( fırsatınız varsa tavsiyemdir ) neyse velhasıl kelam , adetime iki gün kala test yapmaya karar verdim , çift cozgiyi gördüm asla inanmadım , bir daha test yaptım erken gebelik testi bu arada Awox marka yine çift çizgi ama hala ümitlenmedim bi kan vereyim dedin değerim 2 bin küsür çıktı doktor bile şaşırdı çünkü henüz 4. Haftamdaydim hemen hemen , baktı ilk randevumda keseyi gördük , iki hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz insalah bir aksilik olmaz ve sağlıkla buyumeye devam eder . Bunu neden paylaştım hem bana anı kalsın hemde benim gibi triplere giren negatife düşüncelere bogulan arkadaşlarım varsa, lütfen ama lütfen hiç takmıyor gibi davranın asla düşünmeyin hesap kitap yapmayım ilişki üzerinden on gün geçince hemen testlere koşmayın kendinizi strese sokmayin , iliskinizi yaşayın sonra adet gününüzü bekleyin , erkenden testler yapıp sadece kendinizi üzüyorsunuz . Bu mesajın altında sohbet edebiliriz şimdiden çok opuyirum hepinizi 🧿🌸 güzel anneler ve güzel anne adayları ve güzel anne olacağına asla şüphem olmayan gebelik planlayan güzel kizkardeslerim 🌱