adatuna Kızlar aranızda ya da çevrenizde pasaportu vize başvuru sebebiyle konsolosluktaylen pasaportla başka ülkeye gitmiş var mı? Giderken pasaportu konsolosluktan alabiliyor muyuz?
Tubiku adatuna bildiğim kadarıyla beklemeniz gerekiyor eğer iki vatandaşlığınız var ise ve iki pasaportunuz var ise yapabilirsiniz diğer pasaport ile. Eğer tek pasaport varsa bekleniyor
Ecmsyl adatuna hayır tabiki öyle bişey yok😀 vize başvurusunda verırsınız sonuclanınca gelir pasaportunuz gezınızden once pasaportunuzu verırsenız gıdecegınız yere de gıdemezsınız sonuc gelene kadar . Ayarlamayı iyi yapın derim
adatuna Tubiku hayır maalesef tek pasaportum var çekya için vizeye başvurucam haftaya 15-19 mayısta da belgrada gideceğim belki o süreçte geri verirler diye düşündüm
adatuna Ecmsyl :( internette dilekçeyle bir süre alabiliyorsunuz diye okudum mail atacağım umarım alınır biletlerimiz boşa gider yoksa
ibcmom adatuna evet alabiliyorsunuz. pasaportu tekrar getirene kadar vize basvurunuz beklemeye alınıyor
ibcmom adatuna dilekçe yazıp mail atabilirsiniz ama bizzat gidip dilekçeyi bırakmanız daha hızlı sonuc almanızı sağlayabilir
adatuna ibcmom süper tamamdır bu şekilde yapayım 4-5 gün işleme almasalar da sıkıntı olmaz sanırım diğer seyehatim ağustosta
adatuna Arzulu geçen ay gittiğimizde direkt pasaport istemişlerdi internette kimlik ok yazan yerler gördüm ama resmi bir yer bulamadım keşke öyle olsa
ibcmom adatuna bi inf var ya selen özyurt diye, 1-2 hafta önce gittiğinde paylaşmıştı o da kimlik ile giriliyor demişti ama yine de garantiye almakta fayda var bence