GEBES3 Kozlar ya bat 25 6 gün var dünden beri baş ağrım var evde başka ağrı kesici yoktu apranax alıverdim bi tane acaba bir şey olur mu ki ?
dunnobeck GEBES3 Ne olur ne olmaz bence kullanmayın, parol güvenli ama apranax hamilelilte kullanılıyor mu bilmiyorum. Benim de hamileliğimi öğrenmeden önce dişim kırıldığı için röntgen çektirmem istenmişti, içime doğdu çektirmedim ve hamile olduğumu öğrendim
Yenibirannee GEBES3 bende gebeliğimi öğrenmeden önce içtim ve + antibiyotik içtim hastaydım çünkü 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim şimdi 11 haftalığız bilsem içmezdim ama geç öğrendim
Mavimi GEBES3 canım bende hamile olduğumu bilmiyordum baş ağrım var diye parol içtim aynı gün 2 defa geçmeyince sabahına da apranax içtim ama bilmiyordum birkaç gün ağrıyınca şüphelenip test yaptm ama sorun olmadı çok canını sıkma doktoruna danış umarım bir sorun yoktur😘
GEBES3 dunnobeck ya bende bilemedim bi anda içtim sonradan pişman oldum ama içmiş bulundum gebemiyim bilmiyorum de ama işte endişelendim 🥲
Eylulasyamom GEBES3 apranax çok ağır bır ilaç keşke içmeseydınız parol dışında ılac ıcılmıyor gebelikte
dunnobeck GEBES3 1 taneden bir şey olacağını düşünmüyorum ama bundan sonra kullanmayın ne olur ne olmaz
GEBES3 Eylulasyamom gebe miyim bilmiyorum da sadece bekliyorum inşallah bir eşy olmaz bol bol su içmeye çalışayım
9Anneolacagim Adet gecikmesine kadar ilaçlar kullanılabilir adet gecikmesinden yani döllenmeden sonra etkiliyormuş ilaçlar. Yine de parol le geçer mi diye deneyin isterseniz alım bitane
Ovgugunes GEBES3 canım gebeliğin basında ya hep ya hiç kavramı vardır.Yani zaten çok yeni oldugu için dısardan gelecek bir ilaç yada baska birsey kullanımı için kullanılan kavramdır bu.ya olusur ya oluşmaz bundan dolayı olusmus olsa bile ilaç etki etmez.Birde plesanta daha hamilelikten 10 gun sonra anca yeni olusmaya baslıyor.Etkısı bu kadar olmaz.Bende ilk oğlumda içmiştim antibiyotik bilmeden doktorum ya hep ya hiç kuralını soylemıstı arastır bir istersen.Oğlumda sapasağlam.Tabıkide içilmemesi gerekir ama kötüyüde çok dusunme
GEBES3 Ovgugunes anladım canım inşallah bir şey olmaz ve sağlıkla gebe olurum 🫠🫶🏻 tüm ay sağlıklı beslendim dikkat ettim en son zaman böyle bir şey oldu 🥲bilemedim ya bi anda içmiş buldum
mavideniz9696 GEBES3 Apranax zaten normalde de kullanılmaması gereken bir ilaç çok ağır ve zararlı mideye bence kullanmayın o ilacı bir daha
GEBES3 mavideniz9696 normalde hiç içmediğim bi ilaç evimde değil başka yerdeydim ağrımolunca onu alıverdim ya pişman oldum gerçekten bi ay dikkat ettim dua ettim sağlıklı beslendim son dk böyle bir şey oldu nasip diyorum lütfen dua ediverin 🥲
GEBES3 mavideniz9696 amin inşallah canım baktım da apranax naproksen sodyum Muş googleden de baktım naproksen kullanabilir diyor bilginiz var mı ?