Brcarss 28+6haftalk hamileyim. Lavaboya gittiym pecetede nokta kadar minicik bi akntıgördüm. Bu durum normal mi sizce. Su an herhangi bi akinti kanama vs yok
Busra2013 Brcarss eger dus almadiysan jilet vs kulanmadiysan kirmizi nokta kdrda olsa normal degil o haftada hatta hic bir haftada doktora git hemen
Tubiku Brcarss rengi kırmızı ise doktora gitmenizde fayda var. Nişan fotolarına bakıp emin olun o mu değil mi diye, bence doktorla hemen konuşun. Akıntı normal ama kırmızı olmamali
Brcarss Busra2013 Busra2013 simdi gitsem acile dogumhaneye yonlendiriyorlar orda sancima vs bakima alttan muayene yapmak istiyolar. Sizce alttan muayene erken mi 28 haftada
Damla_g28 Brcarss teho ben 26nci haftada oldum oda mantar enfeksiyonundan dolayı alttan ultrasonla baktılar 😂😂 bende 28+5 haftalik hamileyim
Busra2013 Brcarss valla ben yirt disindayim acile gittigimde ilk gebeligimde o haftada surekli altan bakiodu 40 kdr gitmistim bi sorun olmamisti
Damla_g28 Brcarss canom bende mantar enfeksiyonu oldu kasintidan dolayı tahriş oldu senin demen gibi azıcık kan gördüm gittim acile alttan muayene edicez dedi kabul ettim nst falan yok yani 😂😂😂😂