Buseliiiiiiiii Yeni taşındım 5 haftalık hamileyim hiçbir yer bilmiyorum etlik şehire gittim orda devamlı bir doktor olmuyormuş. Ben hamileliğimi takip eden doktora doğum yaptırmak isterim yardımcı olabilecek var mı ?
Nur_kybs Buseliiiiiiiii bende etlik şehirde takipliyim Adnan kaya hoca var baya iyi ama işte denk gelmiyor bazen giriyosun asistan çıkıyo yani şansına birde tuğba kolomuç gayretli hoca var o da güzel tavsiye ederim
Esma006 Buseliiiiiiiii Cebeci tıp fakültesinde Batuhan Turgay bey var devlet Hastanesi ama tek bu dediğim doktor özel ve paralı 18.haftana kadar her gittiğinde 645 TL ödeme yapıyorsun ve seni tabiki ayda bir çağırıyor 18.haftadan sonra 815 TL oluyor bu ücret 23 haftadan sonra da iki hafta da bir çağırıyor artık çok severek gidiyorum guleryuzlu kendisi sekreteri de öyle ilk gebeliğim şuan
Esra11_10 Buseliiiiiiiii ben sincan eğitim araştırmada rahime hanıma gidiyorum artık sonlara yaklaştık sincan eğitim araştırma hastanesi ilk doğumu almıyor diye bilkente gittim filiz diye doktor var o çok iyi ama gittiğimde ona denk gelemedim bende saçma sapan bi doktor vardı neredeyse beni azarladı doğuma kadar da gitmeyi düşünmüyorum rahime hanıma devam edeceğim
Emooss06 Buseliiiiiiiii hatice çelik canım doğum paketi aldık herseyle hatice hoca ilgileniyor doğuma da o girecek
Buseliiiiiiiii Esma006 çok teşekkür ederim doğumu da o yaptıracak o zaman dimi bn o konuda biraz takıntılıyım gittiğim doktor yaptırsın istiyorum
Kubra-6619 Esma006 merhaba ben de Gülşah hanıma gidiyorum o da ücretli ama artık sekreterden değil online randevu alınıyor Batuhan bey de öyle mı acaba
Satii Esma006 canım merhaba bende orda devam etmek istiyorum ücretli olarak 17 haftandayım acaba alır mı beni de
Esma006 Buseliiiiiiiii bizzat bende sizin gibi düşünüyorum isindigim samimi olduğum birinin doğumu yapmasını isterim yani
Buseliiiiiiiii Nesli97 lokman hekimde tek hekim mi oluyor yani takipli mi oluyor her ay ona mı gidiyorsun
Nesli97 Buseliiiiiiiii evet randevu alırken istediğiniz doktordan alabiliyorsunuz. Paket almak isterseniz belli bir doktora alıp onla süreci devam ettiriyorsunuz.
Buseliiiiiiiii Emooss06 canım merhaba bende cumartesi günü gideceğim muayene olmaya hala devam ediyor musun Hatice hocaya memnunsundur inşallah hala ?
Adsiz1998 Buseliiiiiiiii keçiören medical parka gidiyorum Serap hocaya her şeyle ilgileniyor uzaktanda doğum paketi şu an 80 bin