obli Bilgemaitri88- gaia kötü bence akran zorbalığına uğrama ihtimali yüksek. İkisi arasından okyanus seçerim ama daha hoş isimler de bulabilirsiniz bence.
plajterligi Bilgemaitri88- gaia ı görünce aklıma direk oğluma verilen gaz damlası geldi. Hatta eğer sizde kızınızda gaz sorunu yaşarsanız yüksek ihtimalle doktorunuzun size ilk önereceği marka, BioGaia 🤷🏻♀️ biraz zorlama isimler gibi olmuş ama illa ki sadece bu iki seçenekse okyanus çok daha iyi ikisi arasında ❤️
Bilgemaitri88- Ahah sizi anlıyorum ancak bizim ailemizde bu iki isim kararlar arasında beğendiğiniz varsa işaretleyebilirsiniz sevmediyseniz istemezseniz de katılmazsanız anlarım. Teşekkürler yorumlarınız için güzel kalpler ✨❤️🔥✨
Bilgemaitri88- elifavci ahahha hadi Gaia ama isim mitolojik de bir isim gaita olarak da okumuşlar bizim çevremizde akranları olarak da garipsenmez aslında
[silindi] Türkiyede yaşayacaksa gaia uygun olmaz çok eleştiriye maruz kalır, okyanusta biraz garip ama illa bu iki ismden biri olacak diyorsanız okyanus olsun en azından 😄
gecegunduz Bilgemaitri88- nerde yaşıyorsunuz acaba ? Hangisi içinize sinmişse onu koyun bence Okyanus daha güzel sanki 💖
Seyda-06 Sizin içinize sinmesi önemli ama gaia garip bi tonlama kulağıma da hoş gelmedi pek ama okyanus daha iyi başka seçenek olmadığı için. Ama en önemlisi sizin sevmeniz ve benimsemeniz her zaman 🙂
bravo61 Bilgemaitri88- gaia biraz değişik yani aslında okunuşu güzel ama Türkiye standartları için bi garip öğrenci hayatında sıkıntı olabilir. Okyanus ona nazaran daha iyi :)
Tubaaslnkzl Bilgemaitri88- benim seçtiğim isimlere de tepkiler çok yağdı ama yanlış anlamayın lütfen gaia biraz farklı şekillerde telaffuz edilebilir bu da ilerde çocuğunuzun psikolojik açıdan biraz yıpranmasına sebep olabilir büyük insan olarak ben bile ilk başta yanlış okudum ki akranları bunu umursamaz… Okyanus da çok zor ama gaiaya göre açık ara farkla çok iyi bence yine de sizin ve eşinizin kararı tabi bu