Bumah Selam hanimlar kafama takilan bisey var gebelik sekeri falan goruyorum bendede hamile oldugumda troit cikti levitron kullaniyom 25 mg lik bunu ben dogumdan sonra kesicekmiyim devam mi edicem bilgisi olan var mi doktora sorucam her seferinde unutuyorum
mrp2023 Bumah bende 25 mg olandan kullandım çok yüksek değildi tüp bebek yaptırdım o zaman çıktı benimde
mrp2023 Bumah anladım ilaçla düşüyor benim 2.3 değer ile başlattı doktorum 1 küsürlere düştü bıraktık ilacı
mrp2023 Bumah bebeğe bi zararı yok diye biliyorum ayda bir tsh baktırmanız gerekiyor zaten belirli bi seviyede tutarlarsa sıkıntı olmuyor
Bumah mrp2023 aaa ayda bir baktirmam gerektigini bilmiyodum pazartesi saaglik ocagina gidip baktiriyim en iyisi çok teşekkür ederim Allah razi olsun
plajterligi Bumah daha önce nerde baktırdıysanız aynı yerde baktırmanızı tavsiye ederim çünkü laboratuvarlar arası farklı çıkabiliyor, bir de gebelikte hormonlar tembelleşebiliyor doğum sonrası tsh değeriniz çok yüksek ihtimalle eskiye döner ❤️
Aalleeyynnaa Benim de 4.77 çıkmıştı aynı ilacı kullanıp her ay baktırıyorum ilaç düşürdü bayağı. Dogum sonrası için henüz benimde bilgim yok