Seten Kızlar merhaba nasipse Cumartesi günü doğumum olacak ama hareketleri azaldı eskisi gibi artık çok hissedemiyorum sizde durumlar nasıl ?
Tugba92 Seten benim de 35. Haftam hareketleri baya az ve sakince suyum az acaba ondan mı diyorum birde ters bebeği acaba ondan mı anlamıyorum 😓
MeltemKocamer Yer yok kuzum neresine hareket etsin yavrucak..benimki de 37 de eskiye nazaran baya azaldı☺️
Seten MeltemKocamer 😊 biryandan öyle diyorum biryandan korkuyorum işte hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sizin Doğum tarih bellimi
MeltemKocamer Seten aminn🙏🙏bu perşembe değil haftaya perşembe kısmetse..bu günü saymazsak 8 gün kaldı😂
Seten Tugba92 benimde 28. Haftadan beri başı aşağıda su az olduğundan olabilir belki doktorunuzla konuştunuz mu suyun azlığı için birşey dedimi
MeltemKocamer Seten aynen canım ilk hamileliğimde çok istedim normal doğumu suni sancı verdiler ama 1 cm zor açıldı.çatım darmış çok.zaten o suni sancıyı gördükten sonra ikinciyi normal doğurmayı denemek bile istemedim🤣🤣🤣
Seten MeltemKocamer bencede ben hamileliğin başından beri hep sezeryan dedim normal yapamam çünkü ama bir korkuda sarmadı değil gün yaklaştıkça 😃 sipinal olucam bakalım