fatmaanuurr22 Kızlar ilk gebeliğim ve bilmiyorum ne olduğunu bebeğim karnımda son günlerde eskiye göre çok az hareket ediyordu şimdi de geceden beri çok sessiz korkuyorum 🥹
Kubra6642 fatmaanuurr22 bnde 26 haftalik oldum 2 gündür bnde hareketleri az hissediyorum.doktorumu aradım normal dedi pozisyon değiştirmiştir sırtı dönüktur.
plajterligi fatmaanuurr22 tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yattınız mı? Ya da kahve, su içip deneyebilirsiniz
fatmaanuurr22 plajterligi dün iki defa tatlı yedim uzandım normalde uzaninca hemen başlar hareket etmeye ama ne yaptıysam bir türlü etmedi
Kubra6642 fatmaanuurr22 korkmamak elde değil bugün artık ağladım hareket etmiyor diye en son doktoru aradım normal dedi çikolata yememi ve sola uzanmami istedi sizde deneyin isterseniz.
Kubra6642 fatmaanuurr22 bdd tatlı birsey yesem hareket ederdi ama 2 gündür çok az doktor normal deyince içime su serpildi.doktorum istersen hastaneye gidip.nst bağlanabilirsin dedi
plajterligi fatmaanuurr22 sırt üstü uzanınca da tepki veriyorlar, tatlı dışında başka sevdiğiniz yiyecek veya içecekler deneyip sırt üstü de uzanabilirsiniz, mesela türk kahvesi içince çikolata yemiş gibi tepki veriyor benimki