Alparslanmom Merhaba kızlar boğaz ağrısı ve halsizlik ile uyandım Boğazlarım iltihap muhtemelen yutkunamıyorum acile gitsem antibiyotik falan verirler mi acaba bilgisi olan varsa yazsın lütfen
kurkmantosuzmadonna Alparslanmom ben 9 haftalık hamileyken vermişti bana acil doktoru kullanmak zorunda kalmıştım
Canh20 Alparslanmom İleri haftalarda verilmiyor diye biliyorum ama en azından serum parol taktırabilirsiniz ya da boğaz spreyi verirler size rahatlarsınız
Nilayy95 Alparslanmom hamileliğimin başında da ilaç verilmedi şimdi yine gribim yine verilmiyor malesef. Güvenilir içilebilir bitki çayları ve bol c vitaminden başka yapacak bişeyimiz yok
Alparslanmom kurkmantosuzmadonna O kadar baş ağrısına parol bile içmedim hiç ama bu dayanılacak gibi değil verirse inşallah antibiyotik kullanmak istiyorum
kurkmantosuzmadonna Alparslanmom valla bana vermişti hatta ben ama hamileyken kullanabilir miyim dedim ? Kullanabilecek kategoride bu kullanamasan neden yazayım kullan dedi benim de boğazım çok kötüydü yutkunamıyordum
Alparslanmom Maalesef sadece parol verdi aslında antibiyotik gerekliymiş ama bebeğe ulaşıyo diye vermedi