Kubra_dara34 Esenyurtta iyi bir doktora gittim ama cihazlarını beğenmedim çok kötü ve bulanık net değil 3. Gebelik acaba esenyurt yada Beylikdüzü tarafında cihazları iyi olan güzel bir doktor öneriniz varmı
Sizdenbirii1 Kubra_dara34 esenyurta gidiyorum ben Esencan hastanesi Perinatoloji doktoruna salim sezer normal kadın doğum doktoru Melih Bestel oda çok iyi bi doktor
hilal_tas94 Kubra_dara34 kuzum kesinlikle Anadolu hastanesi Özcan beyi şiddetle tavsiye ederim ilgisi makinalar hepsi çok iyi benimde 3. Gebeliğim çok memnunum
bravo61 Kubra_dara34 etik life gidiyorum ben 11+6da bildi doktorum cinsiyeti😬 çok memnunum kendisinden insanı yoran bi doktor değil doktor sakin olunca hasta olarak bende sakin oluyorum
Kubra_dara34 Sizdenbirii1 cihazları nasıl bide benim doktorum 18 haftaya kadar cinsiyeti söylemiyormuş ben bekleyemem bu kadar 😂 siz kaç haftalıksınız
Baharkle Sizdenbirii1 bende o doktora gittim cihazlarıda kendide iyiydi 14. Haftada cinsiyeti söyledi. Detaylıyada gitmeyi düşünüyorum fiyatı biliyor musunuz
Sizdenbirii1 Kubra_dara34 yani Salim beyin ki zaten Perinatoloji olduygu için cihazı çok iyi bi önceki gbwkiiimde de oraya gittim şuan da çok yeni daha onunla devam ediyorum araştırdığım da Melih bey de çok iyiymiş diye duydum oda aynı hastanede:)
Sizdenbirii1 Kubra_dara34 ben çok memnunum riskli gebelik olduğu için ben Salim’e gidiyorum ama normal şartlarda olsaydı Melih beye kesinlikle giderdim herkes çok memnun ve çok ilgili bi doktormış istediğiniz zaman da ulaşabiliyormussunuz Melih beyin doğumu da 43 binmiş
Kubra_dara34 Sizdenbirii1 şimdi anladım canım benim sizin sebebi nedir acaba neden riskli doktorlara ne dedi
dilara10 @Kubra_dara34 Beykent Üniversitesi Hastanesi Hatice Yalçınkaya Şenel’e gidiyorum, çok memnunum.
Sizdenbirii1 Baharkle hayır detaylı ultrasonu her zaman Perinatoloji doktoru yapar bu her yerde böyledir devlette de aynı özelde de