crazyymom Yaa kızlar bebegimin kiyafetlerini 60 derecede yıkadım, içinde renkli kıyafet varmış farketmedim, bütün beyaz, açık renkli olanlar, hep pembe olmus nasıl gecircem ben bunu? 🤦♀️
Hazella crazyymom bingonun camasir suyundan biraz ekleyebilirsiniz beyazlara ama camasirlari kurutmayin islakken tekrar yikayin renk soldurmuyo bu camasir suyu
Hanife5656 crazyymom canım bu benim 3 gebelim ben diğer çocuklarım da kıyafet aldım da bebek kıyafeti 30′da ya da 40′da yıkıyorum 60 çok olur
crazyymom Hazella ay domestos var olurmu, şuan makinada hala yıkanıyor çıksın eğer Domestos oluyorsa onunla yapayim
burcuo crazyymom Çamaşır suyu falan sürmeyin ne kadar yıkarsanız yıkayın arınmıyor. Bebeğin cildinde tahriş yapar falan. Beyazları birlikte yıkayıp leke çıkarıcı koyun çıkar öyle.
crazyymom Hanife5656 ya bazıları lekeliydi kaka lekesi vardı bende dezenfekte olsun diye yüksekte yıkamak istedim 🤦♀️
minikbebegim06 crazyymom lekeler için e bebek baby me var leke çıkarıcı ondan al canım bide kaka olunca hemen elinde bi citile sonra yikayacagin zaman at makineye
Hanife5656 crazyymom anladım benim çocuklarım öyle olduğunda ben sıcak suya bir de Hacı Şakir sabunuyla yapardım çıkardı
Girlmama crazyymom kiz 60 neyyy 90 dan ataydin gecmez ve bebek kiyafetleri 60 da yikanmaz hasas yikama da 30 dereceden yikamalisin zaten bir bebegin kiyafeti ne kadar pis olabilir ki onlar tertemizler kakali olanlari once elinde yikayio sonra makineye atmalisin bembeyaz cikacaktir
crazyymom Girlmama normalde öyle yapıyorum önce elimde lekesini geçiriyorum sonra hassas program 40 dercede yikiyodum ama bunlar fazla lekeliydi gecmiyodu bende 60 yapayım dedim yapmaz olaydim🤷♀️
crazyymom minikbebegim06 ay normalde tamda böyle yapıyorum bu seferlik böyle oldu diyelim ama şuan oraya gidemem bize uzak evde napabilirim çamaşırlar kurutmadan onu bulmam lazım
minikbebegim06 crazyymom beyaz sabun lekeler için iyi diyolar denemedim ama bide renk karışmasına ne iyi gelir valla onu bilmiyorum