yacem Merhaba kızlar iki güne adet görecem ben. Ama kendimde farklılıklar olduğunu girebiliyorum bunun adet belirtisi olmadığında biliyorum ama yinede danışmak istiyorum belkide piskolojikmi benimki die. Benim göğüslerim iki haftadır şişti sertlesti yani taş gibi ucu koyulasti Bi enteresan Bi şekilde damarları bellirginlesti. Mide yanmam çok var. Baş ağrım durmuyor iki haftadır. Sık idrara çıkma kabızlık sorunu yaşıyorum. bekirtileri okuduğumda bunların hamilelik belirtileri olduğunu gördüm bugün test yaptım negatif adetime 2 gün kala yaptım. sizce adet i olacam ben yoksa hamilelik mi
Elzndgn yacem kan testinde kesin cıkar bence cnm senin yaşadıklarını bnde yaşayıp hamile oldugumu ögrenmiştim
Kbraerciys yacem aynısını bende yaşadım erken yapmıştım testi bendede negatif cıktı regl dönemin den bir hafta sonra dene tekrar canim
Sisneliburcu Belirtiler erken bence ben hamileligimi öğrendikten 2 hafta sonra bu belirtileri yaşadım biraz piskolojik gibi geldi bende tek belirti gaz sancisiydi adetim 2 gün geçince öğrendim gebelik olduğunu
yacem Insllah hamileyimdir inşallah adetin gecikir gönül bunu ister. Insllah hepiniz hamile olduğunuzu öğrenip sağlıkla dünyaya getirirsiniz evlatlarinizi. İlginiz için çok teşekkür ederim bu arada. En azından bu sayfalar sayesinde belkide en yakınına içini dokemezken burda insanlık adına biseyler için yardım istediğinde sorgulamadan cevap yazan insanlardan ALLAH razı olsun hepinizden gönlü güzel arkadaşlar ınslalahh hepimiz hamileyizdir