kedimiyavdedi Kızlar merhaba. Doktor bana kan ilacı başladı ama içtiğimden beri perişanım afedersiniz ishal ve mide bulantısı yaşıyorum. Bunun bi çözümü var mıdır ? Başka bi ilaç mı kullanmalıyım ? Var mı başına gelen ?
kedimiyavdedi defnekusum aç karına içince daha iyiymiş ama tok karna da içilebilirmiş. Ben sadece bitane almama rağmen dünden beri kendime gelemedim. Tok katına içsem ya da sizin gibi gece içsem olur mu acaba. Resmen bidaha içmeye korkar oldum
defnekusum kedimiyavdedi yine aç şekilde oluyor yemekten sonra en az 1 2 saat geçmiş oluyor zaten benim demediğim şekli deneyin bi dediğiniz gibi bana da ağır gelmişti buradan biri önerdi yatmadan hemen önce için diye o şekle dönünce birdaha ağrı vs hissetmedim
Bellosima Kan ilanı tüp olarak içiyorum haplar mide bulantısı yapıyor diye düşünüyorum doktora danışın değiştirir size o ilaç iyi gelmemiş belli kig
kedimiyavdedi defnekusum doktorum bıraktırdı şimdilik yani dünden beri perişan oldum. İlerleyen dönemlerde tekrar başlarız dedi. Başlayınca dediğiniz gibi yapıcam çok teşekkür ederim 🙏