Burcak61 Buketece bende 16+6 yık tam olarak hissettiğim noktada bebek bugün ultrasonla teyit ettim onu 😊
Msl_ege Buketece 16. Haftada pıtpıtlar oluyodu . İlk gebelik olduğundan bebek mi bağırsak hareketimi anlayamadım . Çok ihtimal vermedim şuan 18+4 bildiğin tekme savuruyor. Hatta artık dışardan bile belli oluyor bazen vurduğunda . Elimi koyduğumda istisnasız hissediyorum . Pıtpıtlar seyirmelwr yanlış yorumlanıyor olabilir ama benimki bariz tekme kafa yumruk ne bulduysa atıyor . Benim kardeşim inanılmaz derecede hareketliydi anne karnında . Annem 13. Haftada hareketlerini hissettiğini iddia ediyordu , inanmıyordum imkansız diye 😅😅😂😂 ama ben şuan 18 haftayım ve çılgınlar gibi tekme atıyor . Baya zayıfım ama onun etkisi de olabilir . Ve herkeste farklı zamanda hissediliyor bence
Buketece idolice benim karnimin icindeki suda bir hareketlilik varmis gibi hissediyorum ama oturup dinlendigim zaman. Hatta esim aksam kafasini karnima koydu ses duyuyorum falan dedi. Henuz fazla hissetmiyorum tekme atmis gibi falan
Buketece idolice bende de benzeri oluyor hatta ilk hissettigimde pit pit hareket ediyor gibiyd acaba benim kalp atisim mi diye dusundum sonra dikkatlice hissetmeye çalıştım ama sesler ritmik degildi bebek bu herhalfe diye dusundum. Saglikli olsun da :)
idolice Buketece Valla buraya yazdıktan sonra maşallah 2 gece daha hissettim canım kesin eminim artık pıt pıt böyle baloncuklar gibi bişey sonra balık çırpınışı gibi de bişeyler hissettim ☺️ Tabiki önemli olan sağlıkları tatlım da ben daha önce kalp durmasıyla kaybettiğim için bebeğimi her kötü olduğumda ultrasona koşasım geliyo o da çok iyi değil sonuçta O yüzden bu bebeğimin hareket etmesi benim için çok önemliydi ve çok şükür Rabbim sesimi duydu 😍🙏
nezoo0609 idolice Evet bende bebeğimi erken hissetmiştim ama erken hissetmeyip hissedenlerede müdahale edenler yokmu çok sinir oluyorum 70 sineği yanyana koyduğunda 1 gr eder ama küçücük bir sinek bile 1 gr ağırlığı olmadığı halde vücudumuza konsa hissediyorz. Bir bebeğimi hissedemiycez öyle değilmi
nezoo0609 nezoo0609 Ayrıca tıp sürekli ilerliyor bundan 10,15 yıl kadar önce ilk 3 ay anne sütü öneriliyordu şimdiki dönemde ise ilk 6 ay anne sütü öneriliyor. Eminim ki ilerde tıp bebeğin daha erken hissedilebileceğini de çözecektir.
idolice nezoo0609 Hahahaaa 😂 Aynen canım mesela her bebeğin diş çıkarması, yürümesi, konuşması vs atıyorum 1 yaşında mı oluyo ki değişik değişiklikler... Bu da onun gibi birinin ki 21. haftada hissettirir benimki 16 bi başkasınınki belki 15 haftada ötekinin 23...
nezoo0609 idolice Kesinlikle öyle canım bende birşey oldu olacak diye korkup ultrasona koşuyorum hemen bebeğini hisseden anneler çok şanslı biz şuan daha çok küçüğüz 9 haftalığız umarım 16. haftalarda bende hissedetim bebeğimi ☺️🙏
idolice nezoo0609 Ay inşşallah canımmmm Rabbim sana da bunu bekleyen tüm annelere de nasip etsin 😇 Hepimize hayırlı ve sağlıklı bi 9 ay Hayırlı ve sağlıklı bi doğum Ve ardından da hayırlı ve sağlıklı bi ömür nasip etsin bebeklerimizle inşşallaaaaah 🤲😇🧚♀️😚