Suheyle1 Baharkle normalde kanda zehirlenmeye sebep olan bi ürün cocuklarda mesela 3 yas altında kesinlikle yasak ama hamilelikte tüketimi bilmiyorum yine de riske girmeye degmez 🙏🏻
Bsra__ minikbebegim06 benimde kafam karıştı baktım internette tam bi bilgi yok sağolun teşekkür ederim
h_h_momss Bsra__ bakla yenilmez diye bir şey mi varmış,bende hamileyim ve 2-3 defa yedim inşallah bir şey olmaz
Bahar77777 Arkadaşlar iyimisimiz bakla tüketilmesi gereken bi besin tabikide yiyebilirsin,kim demiş yenmez diye girin araştırım biraz lütfen ,
Bahar77777 minikbebegim06 neden zehirlensin bacım? Kaç defa yedim hiçde bişey olmadı kasmayın bu kadar allah aşkına besin değeri yüksek bir yemek bakla arada veya 1 defa tüketilmesinde ne gibi bir sakınca olabilirki
minikbebegim06 Bahar77777 size demekki alerji zehirlenme yapmamış başkasına yapmayacağı anlamına gelmez bu
zynpknt Bsra__ daha önce alerjiniz yoksa ve tazeyse yiyebilirsiniz ama şeker varsa dikkat edin inanılmaz yükseltiyor ben bakla yediğim akşam şekerimi düşüremedim