kurkmantosuzmadonna Kızlar merhaba . Bebişlerinize gaz damlası dışında gazını çıkartmak için neler yaptınız işe yaradı mı ? Kendim rezene , anason çayı içiyorum ama özellikle akşama doğru ve sabaha karşı çok ıkınıyor gazını çıkaramıyor .
Aysenur222 kurkmantosuzmadonna ben kendim masajda yapıyırdum gaz damlası etki edene kadar cocuk catlıyordu önce eline gazı aşşağa topla göğsün altında aşşagı ovala sonra sağa ovala ayaklarını hafif yukarı kaldır aman bacaklara dikkat kalça cıkabilir gaz o kadar mafetmiştiiki prafosyenel yapıyırdum artık o derece clinikid bi baksana canım rolon gibi srülğyor cok faydalı diyolar ben ikinci bebegimde kullanmayı düşünüyorum
Pinaargunes kurkmantosuzmadonna clinikid gaz masaj yağı almıştım karnına ayak altlarına sürüyodum dene istersen iyi geliyo gibi 🥹
Maiyaig kurkmantosuzmadonna kiraz çekirdeği bel bandının işe yaradığını duymuştum bi araştırın isterseniz
kurkmantosuzmadonna Aysenur222 evet yapmaya çalışıyorum ama durmuyor kendini çekiyor yine de yapıyorum o masaj yağına da bazıları işe yaramadı demiş yorumlarda o yüzden kararsız kaldım 😕 teşekkür ederim bilgiler için
kurkmantosuzmadonna Pinaargunes yorumlarda bazıları işe yaramıyor demiş kararsız kaldım o yüzden 😕teşekkür ederim
Aysenur222 kurkmantosuzmadonna harveys gaz damlası kullan bide bak hangi gaz damlasını kullanırsan kullam saatli vercekmişin doktorum öle diyodu harveys pahalı ama bende tek işe yarayan oydu kabızlıgada iyi geliyor kabızlıktanda durma cocuk bugunler gecicek sabret 5 aya geldinmi bitcek
Pinaargunes kurkmantosuzmadonna valla öyle gaz problemi oluyo ki ne denesem diye ne bulursam deniyodum o zmaanlar ben ya iyi gelirse diye bi ümit 🤭 rica ederim
012908- kurkmantosuzmadonna bende rezene cayini gunde 2 kez iciyordum sabah aksam.Bide doktorumuz bize gaz damlasi ve prebiyotik damlada yazmisti onlarla beraber 5 inci ayin icinde gecti sükür ne günlerdi Allahim.Rabbim yardimcin olsun zor bir sürec hem bebek hem senin icin 😔
kurkmantosuzmadonna 012908- amin inşallah gerçekten çok zor o ıkınıp ağladıkça içim gidiyor sizin kaçıncı ayda bitti gaz
AnayimBenAna_ kurkmantosuzmadonna muskat cevizi. Çok az sütüme koyup akıtıyorum ağzına anında rahatlıyor. İlk kızımdada kullanmıştım
012908- kurkmantosuzmadonna 5.ayin icindeydi ama her cocuk bir degil insallah tex zamanda gecer yavrum ya