Rojindcl Arkdşlar gogusum yara bere olmuş emzirirken ağlamktan herap oldm kulanmadğm şy kalmadı en son doktora gitmeye karar verdm hangi bölume gidilie gögus için kadn doğum bakıyor mu bilmiyorum goglede bakmıyor yazıyo bilgisi olan yazsn lğtd
panikprenses Rojindcl cildiye bakar canim gogus ucu kremi kullanmamis miydin oncesinde? gumus kapak vb seyler?
Busrasisman Rojindcl doğumdan sonra kan sulandırıcı kullandınız mı acaba aynı şey benimde başıma geldi genel cerrahiye gittim ultrason çekildi bı sıkıntı çıkmadı doktorum kan sulandırıcıdan olduğunu söyledi bıraktım 2 günde geçti ben sağım yapıyorum resmen kan fışkırıyodu makineye
Minikkuzum00 Rojindcl bende oğlumda öyle olmuştum. Sadece madecassol yazıyorlar sabah akşam kullanıyorsun. Emzirirken onun dışında bir şey yazmıyorlar. Bende hem yara oldu hem taş gibi oldu tıkandı genel cerraha gitmiştim. O bakmıştı. Aylarca yaradan çektim ben.
baharaa Rojindcl doğum öncesi lansinoh kullanmaya başlamama rağmen bende de yara oldu. Parmağımı ısırarak emzirdim boş zamanlarda hemen GARMASPAN krem sürüp gümüş kapakla kapattım.1.ayın sonunda hiç acı kalmadı azalarak bitti. Kan yoktu ama bende sadece aşırı acı vardı
Rojindcl panikprenses hiç kulanmdm doğumdan sonra lansihon kulandm işe yaramadı cok kotu olmuş emzirmekten korkuyorum yemnle kanla karişk geliyor resmen alr tarafı hepsi cukur olmşmş eti gitmş
panikprenses Rojindcl yavrum doguma 1 ay kala cok gogus ucuyla ugrasmadan ustten kullanman gerekiyordu doktora muayene ol bence canina yazik gecmis olsun
Rojindcl panikprenses hangi doktora gidecem bilmiyorum kadn doğum memeye bakmıyo diyo acile mi gitsem acaba
Minikkuzum00 Rojindcl sıcak su ile masaj yap bol bol ve duş al duşta göğsüne masaj yap ve bol emzir özellikle duştan sonra. Ben neler çektim kolumu kaldıramicak duruma bile geldim. Sağım yap sürekli. Zamanla bebek güçlenince düzeliyor