Bebegimsagliklakalyanimda Biz yerde yiyoruz çocuğumla eşimle evim1+1 sitede . Sofra bezini tezgahın içine çırpıyorum ama hep ekmek kırıntısı dağılıyor yani siz nerede çırpıyorsunuz nasıl bir yöntem bulmalıyım. Evim küçük masa yok.
Seyda-06 Bebegimsagliklakalyanimda bende sofrada yediğimizde lavobaya çırpıyorum ama sofra bezini hemen toplamadan kırıntıları bi tarafa toplayıp ordan döküyorum sonra balkondan şöyle bi çırpıyorum kırıntı kalmıyor zaten tozu gidiyor
minikbebegim06 Bebegimsagliklakalyanimda bir tane büyük camasir sepeti alıp balkona koydum içine de büyük boy çöp poşeti onun içine silkeliyorum
Bebegimsagliklakalyanimda Bezelyelerimm böyle yaptım kaç kere ama parkem de kötü görüntü olusuyor kızım 22 aylık sofraya aşırı dokuyor böyle yerde ekmek zeytin kabuğu kırıntı vb sonra ben süpürge çekince çok vicdan azabı çekiyorum ekmekleri süpürgeye giriyor diye üzülüyorum
Seyda-06 Bebegimsagliklakalyanimda anladım ben camdanda çırpıyorum eçinde kırıntı kalmadığından emin olduktan sonra bazende aşağı inip çırpıyoruz mecbur kalırsak
Bebegimsagliklakalyanimda minikbebegim06 kapımın önünde büyük boy çöp kovası var onun içine çırptım bir kaç kere baktım merdivene de ekmek kırıntısı falan dokuldu
Denizz43 Bebegimsagliklakalyanimda ne olursa olsun istersen kocaman evde otur sofra bezi silkelenmez sonuçta insanlar ordan yürüyor ve ekmek kırıntısı cignenmis oluyo buda günah yani nimet sonuçta biyere silkele sonra supurgeyle çek
Bebegimsagliklakalyanimda Denizz43 asagı silkemem asla ama tezgahımın içine sirkeleyip peceteyle alıyorum ama annem demişti ki ekmek kırıntısı lavabodan içeri girince lağama karışıyor iyi değil demişti
minikbebegim06 Bebegimsagliklakalyanimda ben balkona koydum dediğim gibi icinede büyük çöp torbası koydum ona silkeliyorum faraşım var onla da dökülen olursa süpürüyorum hemen
Denizz43 Bebegimsagliklakalyanimda tabiki dediğim gibi supurgeye cek sonuçta herkes kirintisini makineye çekiyor birsey olmaz
Accountant Bebegimsagliklakalyanimda bazen çöp odasına silkeletiyorum eşime bazende balkona silkeleyip süpürüyorum
Sumiire Bebegimsagliklakalyanimda ben lavabonun içine tutup bir elimle yukarıdan aşağıya süpürür gibi yapıyorum ozaman bişey kalmıyor dağılmıyorda
nurunuzgeldi Bebegimsagliklakalyanimda ben bazen balkona çırpıp süpürüyorum bazen de parkenin bi köşesine çırpıp süpürüyorum faraş var iki saniyede alıyorum
esra34_ Bebegimsagliklakalyanimda silinebilir sofra bezi al canım züccaciye de metreyle bile satılıyor trendyolda silinebilir sofra bezi yaz çok güzel modeleri de var inan İstanbul da masa yoksa kimsenin sirkelicek yeri de yok
Suheyle1 Bebegimsagliklakalyanimda direk balkomda çöp kovasının içerisinde cırpıyorum yere dökülmesi ihtimaline karşı da süpürüyorum arkasından 😅 bunun için de post acılmaz diyebilecegim daha neler görcez acaba 🤔