pamukanne2354 Kızlar 9 haftalık hamileyim. Saçıma bit bulaştı. Kızıma bulaştı ilk önce sonra da bana da geçti 😔 onun saçını temizledim ama kendim bit sampuani kullanamıyorum maalesef. Perşembe günü dokorra gideceğim inşallah bir sorarim ona ama onun öncesinde ben nasıl kurtulacağım bu sirkelerden bitlerden. Kendim nasıl bir temizlik yaparım. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız. Kızımın saçından tek tek aldım şirketleri ama bana bu bakımı yapan yok yanımda 😔
Ceku256 pamukanne2354 eczanelerde gebeler için bit şampuanı oluyor diye biliyorum. Güvendiğiniz bi eczaneye gidin kuzenim kullanmıştı bir şey olmadı.
asil15 pamukanne2354 canım beyaz sirkeyle suyu karıştırıp saçlarına sıkıp bekle bir gün arayla aynı işlemi yapıp yıka kurtulursun.
Berceste1 pamukanne2354 ay ilk hamileliğim de benimde vardı hemde saçlarım kalçamın altında ve gürdü 🥲 saç boyası çok etkili ama zararlı diye yapamadım bit ilacı da gebeler için olanı kullandım ama benim aldığım markadan dolayı mı bilmiyorum işe yaramadı Nerdeyse her gün saçlarımı bit taragiyla tarıyordum saçlarım kırık kırık olmuştu Lavanta yağı kullandım mayonez bile sürdüm doğal yöntemler denemeye çalıştım hep ama tek seferde etkili değil 2 güne bir tekrar isteyen şeyler ve yorucu 😕 Sonuç olarak doğumdan sonra saçlarımı boyayarak çözebildim ancak İnşaallah iyi bir bit ilacına denk gelirsiniz bir kere de hallolur uğraşmadan Ben kafayı yemek üzereydim en son 😬 İnşaallah hemen çözüme kavuşur sizin
Tugceelanaz pamukanne2354 Kullandığım markada gebeler kullanamaz diyor ama sordum skıntı olmaz dediler . Kızımdan bana geçmişti. Ek olarak saçımı boyadım yoksa imkanı yok kurtulamazdım
Dila42 Gaz yağı sürmek etkili, seyreltilmiş sirke kullanabilirsiniz , ayrıca gebeler içinde bit şampuanları var sürekli sık bi tarakla tarama yapın. Kızınıza tekrar geçmemesi için lavanta yağı kulak arkalarına sürün. Aklıma bunlar geldi
pamukanne2354 asil15 evet onu yaptım ama yine bit gordum. Şimdilik zeytinyağı sürdüm sirkeyle yikayacagm
pamukanne2354 Berceste1 ay inşallah ya. Kızım da var okula gidiyor. Tekrar ona bulaşır bir sirkülasyon olur diye korkuyorum 🫤 bit ilacı iyi olanı bulmak güzel ama sanırım bit tarağı ile sürekli taramak etkili ben kizimdan tek tek tellerinden aldım öldürdüm.
Berceste1 pamukanne2354 evet bana doktor öyle demişti ilaç tavsiye edemem ama sık sık tara dedi ona da kol gücü gerekiyor bir süre sonra yoruyor Ara sıra eşim de tarardı sağ olsun yardımcı olmaya çalışırdı Zaten başka kimseye de söyleyemedim utandım 😶
alametifarika Merhaba ben de gebeyim yeğenimde bana bit bulaştı sizin geçti mi acaba neler yaptınız. Gebe olduğum için bit şampuanı kullanamıyorum