Accountant sumeyyeakyildiz taktik maktik işe yaramıyor bende içemiyorum arkadaşım balla yutuyormuş ben onu da beceremedim öğürüp atıyorum
Hanife5656 ErsBegAs siz de haklısınız ben biraz daha zaman geçsin ona göre hazırlayayım şimdi erken hazırlarsan her gün bakmak zorunda kalırım ne koydum diye
ErsBegAs Meri3535 listem hazır bir zahmet onu alır herhal 🥹🥹🤣🤣hoş ona göre kiwi ve lansinoh aynı ama olsun
Talentedmom ErsBegAs kıyafetlerin hepsi tamam şimdilik ama 6 aylık kıyafet almadım henüz doğduktan sonra almayı düşünüyorum zaten odası yok evimiz küçük alsam da koyacak yerim yok Malesef puset bebek arabası vs alınacak
Hanife5656 ErsBegAs aslında liste hazırladım benim çevre geniş maşallah diyeyim bir hastane çıkışı alacağım bir gecelik alacağım kendime diğerleri iki çocuğum da var arkadaşlarım da bir şeyler aldı o yüzden çok bir şey almayacağım canım
Talentedmom ErsBegAs park yatağım vardı doğunca küçük beşik kuşlanırımbir oğlum daha var dolap bana da lazım bilmiyorum alsam nereye koyacağım
Krystal ErsBegAs 22 haftalığım henüz bişey almadık 🤷🏻♀️ 3 pijama takımı 1 elbisesi var daha diğerleri için erken olduğunu düşünüyorum..
zerdaselcuk 24+4 den selamlar henüz bebeğim kendini göstermedi heyecanlı bir şekilde beklemekteyiz sanırım doğuma kadar göstermeyecek kendisini .