crazyymom Kızlar bebegim tam 1 aylik sağlık ocağında hemşire söyledi ama unuttum ben d vitaminini kaç damla veriyorduk
panikprenses crazyymom 3 damla diye hatirliyorum canim ama yinede bi saglik ocagi annesi varsa bilgilendirmesi daha iyi olur
crazyymom minikbebegim06 panikprenses AnayimBenAna_ Teşekkürler kızlar ben direk onların verdiği markayı kullanıyorum doğru direk arayıp sormak daha mantıklı pazartesi arayayim
AnayimBenAna_ crazyymom canım imkanın varsa başka al eczaneden hem içeriği temiz değilmiş hemde birçok bebeğe gaz yapmış rahatsız etmiş
minikbebegim06 crazyymom imkanın varsa farklı marka al canım sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz değil birde onda direkt ayçiçek yağı var ben ocean hem kendime hem bebeğime kullanıyorum saf zeytinyağı var içeriği temiz
AnayimBenAna_ crazyymom ocean kullanmıştım ben ilk kızıma şimdikinede pedia d kullanıyorum doktor bunu önerdi
AnayimBenAna_ crazyymom rica ederim 🌸 banada sağlık ocağındaki doktorumuz dedi imkanınız varsa başka marka alın ben burdakini önermiyorum diye
crazyymom AnayimBenAna_ yaaa bana hiç söylemedi ama duymuştum aslında oğlumda hiç kullanmadım ama pişman oldum tabiki kızımda aksatmak istemedim iyiki uyardiniz yoksa bununla devam edecektim