Kent21 Herkeze merhaba ben 36+5 günluk hamileyim . 1 cm acılmam var. Acile gittim rahmim yanıyor die. Korktum ilk enfeksiyodur die. Nst ye bağladılar meğer yanma sancıymış. Bana yatmami söylediler ben yatmadım evde çekerim sancimi dedim. Daha önce yanmayı sancı olarak bilmiyodum. İlk gebeliğim olduğu için hep sancıyı adet sancısı gibi sadece karnım ağrıcak saniyordum. Benim bu durumumu yaşayan varmı. 1 cm açılma ve sancı. Doktor suyun yada leke falan görürsen hemen gel dedi. Acaba bu durumu yaşayan olupta ne zamn kadar doğum yaptı. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. İlk olduğu için dogümla ilgili bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah herkezin evlana sağlıklı uzun ömür versin. Bekleyenlere şimdiden çok geçmiş olsun. Yardımcınız olsun allahım inşallah 🙏🙏
Kent21 Kent21 valla şuan 36 hafta 5 gün falan 36 1 hafta önce kontrole gittim 1 cm dedi. 3 gün falan geçti alt taraf çok yaniyodu enfeksiyon olabilir die korktum gittim sannciymış. Araba gelip gidio belimede vuruyor bazen
Kent21 Nurcin valla bilmiyorum. Kimilerine ben 40inca haftama kadar böyle devam etti dio. Ben ne olur ne olmaz yavaş yavaş evi temizliyorm her gün parça parça 😁😅