Sinosanneoluyor2025 Merhaba arkadaşlar 17 haftalık gebeyim , idrarımda e.coli bakterisi çıktı , bu durumu yaşayan var mi ? Nasıl atlattınız ?
Gmry Sinosanneoluyor2025 32 haftalığız bizde ilk defa yaşıyorum lökosit değerim 49 çıkmış monurol kullandım dün gece eğer geçmezse piyoleseptyl kullan dedi sağlık ocağındaki doktor,kendi doktoruma sonuçları attığımda direk aksef 500mg kullan dedi ne yapacağımı şaşırdım bol bol da su içiyorum günlük en az 3lt.
Mommywolf Ben de tam şuanda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle acile gidicem. İlk gebeliğimde de çok çektim bunda inşaallah çekmem. İlkinde yatış yapmıştım ama o zaman ateş kanama ve sancım vardı o şekilde geçirmişlerdi İlaç ne verdiler size?
Sinosanneoluyor2025 Mommywolf monuol yazdı doktorum cnm ? Sen hangi ilaçlar kullandın ? Ve hangi bakteriydi
Mommywolf Sinosanneoluyor2025 o zaman ki neydi gerçekten hiç hatırlamıyorum piyoleseptly urocare vagiflora fitil gibi şeyler kullanmıştım ama onlar geçirmeyince yatış yaptım. Şuan durum ne bilmiyorum henüz tahlil vermedim öğrenince yazarım. Çok geçmiş olsun bu arada çabucak geçer inşaallah 🥺
Mommywolf Sinosanneoluyor2025 inşaallah çok teşekkür ederim. Yeni aldım sonuçlarımı normal idrarda kan çıktı enfeksiyon var ama kültür sonuçları salı günü çıkacak. Nst de bebeğimin kalp ritmi yüksek çıktı biraz ağrımdan stres oldu sanırım ☹️ İlaç olarak da monuol piyoleseptly yazdı. Kültüre göre ek İlaç yazacak
Sinosanneoluyor2025 Gmry bende çok su içiyorum , daha 17 haftalığız :( Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻Amin Amin Amin 🤲🏻🤲🏻 Üreme çıktı mı peki ?
Gmry Sinosanneoluyor2025 benden idrar kültürü almadılar onu soruyorsanız eğer ama diğer tahlillerim temiz sadece lökosit 49 çıkmış
Mommywolf Sinosanneoluyor2025 monuol tek kullanımlık evet, piyoleseptly sabah - akşam şikayet geçene kadar
Mommywolf Sinosanneoluyor2025 bende öyle şifa olsun inşaallah 🤲 Kızılcık şerbeti, yoğurt suyu, limonlu su çok iyi geliyor tavsiye ederim
Sinosanneoluyor2025 Mommywolf Amin Amin Amin cnm şifa olsun ikimize de 🤲🏻🤲🏻 sende bu akşam mi içiceksin yatmadan önce
Mommywolf Sinif177 ben yazdan kızılcığın kendisini koymuştum buzluğa, onu şekersiz kaynattım şuan için. Fakat direkt olarak şerbet halini nerden bulursunuz bilemiyorum açıkçası