limonlucheesecakee Selam arkadaşlar bir oğlum var adı Ali ayaz . Eğer kız olursa inci yada zümrüt istiyoruz . Erkek olursa ben eşimin ismini koymak istiyorum herkes çok tepkili 😊 Musa Alp .. Çok yeni çağ modern değişik isimde istemiyorum önerilerinize açığım 😊
Merve-metin limonlucheesecakee tabi ki sizin kararınız sizin bebeğiniz ama ben bebeğe baba,dede adı koyulmasına karşıyım bebeğin ismi kendine özel olmalıdır tabi dediğim gibi karar senin kimse karışamaz buna ben sadece düşüncemi söyledim
ynzl limonlucheesecakee Ben de eşimin isminin yanına Can eklemek istiyordum. Eşimin ismi de güncel bir isim eski de değil. Ama eşim Can ismini sevmediği için vazgeçtik. Ben koyulabilir diye düşünüyorum. Sevdiğim insanın adını oğlum da taşısın isteği güzel bir istek bence de 🥹❤️🧿
ynzl limonlucheesecakee Eşiniz için de uygunsa bence Musa Alp koyabilirsiniz. Önemli olan sizin ve eşinizin içine sinmesi. Etrafı düşünmeyin 🥰
limonlucheesecakee ynzl aslında çok mutlu oldu fark ettim . Sadce ilerde Ali ayaz olan oğlumuz neden babamın ismi dermiki diye düşünüyoruz
ynzl limonlucheesecakee sanmıyorum yani kardeşler arasındaki iletişim de yetiştirmeye bağlı sonuçta. Siz aralarını bulacaksınızdır 🌸