SemaaK123 Kızlar merhaba 35+5 haftalık hamileyim bir duruma aşırı sinirlendim gerildim ondan sonra yaklaşık gece 12 den beri karnımda hatta kasığımda adet sancısı gibi sancı ağrı var. Sanki adetimin ilk günüymüşde ağrım varmış gibi ağrıyor Sizce normal mi neden olur bebeğim 2 hafta önden gidiyordu zaten doktorum artık hazırlıklı ol demişti ama bilmiyorum sizde de olmuş muydu neden olur ?
Alyadnz33 SemaaK123 benimde öyle benimde haftam aynı dünden beri aşırı gidip gelen sancı var napacaz bide birden sıcak akıntı geliyor arada 😢 sizdede geliyor mu
Donaldvetomris SemaaK123 regli sancısını bende yalancı sancı sandım ilk gebeliğimdi bilmiyordum ama doğumdan bir gün önce iyice şiddetlendi 36+4 de suyum geldi ve doğum yaptım
Bsraklc92 SemaaK123 dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır ama dinlenmene rağmen geçmeyip bir de artış gösteriyorsa hastaneye gitmende fayda var
Mrv342 SemaaK123 merhaba devam ediyor mu sancımız? Ben de 35haftalığım dün bugün bebek kıyafeti ütüledim yerleştirdim biraz yoruldum bugün adet ağrısı gibi ağrı girip çıkıyor aynı dediğiniz gibi tuvalete gidiyorum akıntım var yine ama karnım sürekli ama sürekli daha da taş gini bugün sertleşiyor. Korkuyorum
SemaaK123 Alyadnz33 bilmiyorum ki sürekli tuvalete çıkıyorum geliyormu dikkat etmedim hiç kanama veya nişan durumuna dikkat ediyorum sadece oda gelmedi zaten böyle sürekli ağrıması normal yani o zaman bu haftalarda anlam veremedim
Alyadnz33 SemaaK123 sürekli ağrıması normal değil canım bende şuan sancı çekiyorum nişanı beklicez çünkü gitsek parmaklıyor lar acilde nst bile baglamadilar
SemaaK123 Alyadnz33 benimki zorunlu sezeryan gibi görünüyordu dün kontrolüm vardı bir anda suyum gelir diye korkuyorum inşallah geçer sancı 1 2 hafta daha sabretse bebeklerimiz ciğerleri için iyi olacak
SemaaK123 Mrv342 hayır canım o günün akşamı sancılarım azaldı ve kesildi sanırım yalancı sancılar giriyor bide üzülmüştüm o yüzden etkilendim sanırım. Şuan normal devam ediyorum
rumrum123 Mrv342 yorgunluk yalancı sancıları etkiliyor aynısını ben de yaşıyorum kendinizi çok yormamaya çalışın🥹benim doktorum, ağrın dinlenince geçmiyorsa, ılık duşla geçmiyorsa beni bilgilendir demişti, ılık duş beni çok rahatlatıyor
Leyla90 SemaaK123 benim ağrılarım 32 haftada falan başladı, ayni böyle adet ağrısı ve gunde 2 3 saat sürüyor. Doktoruma sordum normal dedi vücudun doguma hazirlaniyor diye, ve evet sinirlenince stresslenince artıyor sanki