2zannelerii Beni az çok bilen tanıyan vardır 3 hafta oldu hastanede yatıyordum gece 12 de sezeryana alındım bebişlerimi gördüm dualarınızla ayakta kaldım yanımda duran dua eden herkesten Rabbim bin kere razı olsun.🤲♥️
ecrinkusum 2zannelerii Ya çok sevindim canım gözün aydın olsun ❤️ kaç haftalık doğdular şuan durumları nasıl darısı bana inşallah 🥰
SenaAtis 2zannelerii gözün aydın canım sağlıkla kavuşursun inşallah küvözden bir an önce. Darısı bize inşallah 🌸
Sumeyyeaydn Maşallah darısı tüm ikiz bekleyen annelere kaç haftalık doğdular tek mi çift miydiler sen nasılsın ağrın çok fazla mı
bnnryksl 2zannelerii kaç kg doğdular küveze girdilermi ? Gözünüz aydın bu arada sağlıkla büyüsünler☺️
Alyadnz33 2zannelerii neyden yoğun bakımda yatıyorlar bende doğum ettim 3 gün oluyor bugünle solunum sıkıntısından yoğun bakımda yatıyor çok korkuyorum 😥 ben 35+0 doğum yaptım
Ftmnaksy Alyadnz33 benim bebeğimde 35+4 te Perşembe günü doğdu ciğer sıkıntısından kuveze alındı sizinki ne kadar kalmıştı ya da çıktı mı merak ettim