Tgbakrc Günaydın kızlar bugün şeker yüklemem var ve stresliyim bu testi hiç yapmak istemiyordum ama doktorum bir çikolata yiyorsun gibi düşün deşiği için yapma kararı aldım . Korkmalı mıyım ? Nasıl bir şey bu ? Yapan arkadaşlar var mı aranızda ?
Esiilaa Tgbakrc aynen oyle iki dilim baklava yemedık mi bayram da onun gibi dusun sadece erken vakıtta gidin 1 er saat arayl kan alınıyor o arada su yemek yok o yuzden acıkıyor epey ınsan bitmesi 10 u buldu benım erkem basladıgı ıcım hemen kahvaltımı yaptım guzelce hıc bor sorum cıkmdo degerlerımde ama allh korusun eger varsa bunun erken farkedılmesı gerekır bebege zarar vermemesı ıcın ona uygun dıyet vs gerekıyor cunku yaptırmamamız ve gozden kacması daha buyuk bor sorun bu durumun
Esma006 Tgbakrc ben yaptırdım geçen hafta 50 ml limonlu serbet içtim ardından kan verdim bir tüp bunalri yapmadann önce yine bir tuo kan ve idrar veriyorsunuz özel de iseniz sizi telefon da ararlar ertesi gün çıkıyor sonuç yukske gelirse 100 ml çilekli bu sefer şerbet uygulaniyor benim ki yüksek gelmişti aynı şekil idrar veriyorsun sonra bir tüp kan içiyorsun 100ml bir saat sonra bir tüp kan bir saat sonra bir tane daha kan bir saat sonra bir tane daha kan veriyorsunuz ama ben bu 100 ml içince direk kustum 😅😅 içtikten bir saat sonra istemsiz kustum yani ağzına gaz geliyor
Nesrnn Korkulacak bır sey değil doktorunuz istediyse endıselenmeyın 1 dılim baklava karşılığı ac karnına kan alıp 1 saat sonra ılacı ıctıkten sonra bır daha kan alınıyor bu kadar
kubraa_35 Yaptırdım bugün ve bayıldım pişman oldum tansiyonum düşmedi bu arada , vücudum şekeri tolere edemedi, kesinlikle bir çikolata falan değil şuan evde litre litre su içerek atmaya çalışıyorum içimden
Tgbakrc Esma006 bend eyaptım bugün kusma falan olmadı ama gerçekten tadı çokta hoş değildi . Kanda şeker çıkmadı ama idrarda biraz yüksek çıktı