Böyle prematüre yazılarını okudukça içim öyle tuhaf oluyor ki iki kız annesiyim biri 28+3de kese yırtılması sonucu doğdu o günler gerçekten öyle zor ki bide ben kendim Çorum’da yaşıyordum o dönem 3. Basamak yoğun bakım yoktu bebek için Ankara Etlik şehir hastanesine sevk edildim doğumum orda gerçekleşti doğum sonrası 14 gün hastanede yatışım devam etti tedavi amaçlı eşime hep beni bi taburcu etsinler arkama bakmadan kaçacağım diyordum taburcu ettiler bu defa Çorum’a dönerken yol boyu ağladım bebeğim yapayalnız kaldı diye ikinci çocuğumu 38+3de normal doğum yaptım ama o ilk kızımda yaşadıklarım çok zordu gerçekten annelik başlı başına zorken prematüre bebek annesi olmak en zoru ama bakın geçiyor hepsi kızım 1068 doğdu ertesi gün 968 grama düştü 44 gün yoğun bakım geçmişi var o yoğun bakım kapısı önünde bekleyişler bebeği kucağına alıp tekrar hemşiresine vermeler hepsi geride kaldı şimdi peşimde Annem annem diye dolanıyor Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede evladınızla kavuşursunuz 🙏🌸