Aleyna4161 Minik_kuzularim oyyy allah bağışlasın 🥹🥹 benim 2. Gebeliğim 1 tane kızım var 19 aylık şimdi minnacık yakışıklıyla tanışmak nasıl olucak bilmiyorum çok heycanlıyım 🥹🥹💗
SemaaK123 Minik_kuzularim bende şuan 35+5 im geceden beri karnım ağrıyor kasılmalarım da arada oluyor bebeğim 2 hafta önden gidiyordu zaten acaba diyorum gelmeye mi hazırlanıyor nasıl başladı sizinki?
Minik_kuzularim SemaaK123 ben ishal kusma şikayetiyle gittim yüksek seviyede sancılarım çıktı sancıları durduramayinca doğuma aldılar
Begm_01 minikkusselim aynıyız bana doktorum bana daha vardiyip duruyor nts sancım yok bekliyorum öyle bebeğimin kafası dönmüş Bakalm ne olacak sancım yok şuanda arada nadiren ağrı giriyor
minikkusselim Begm_01 benimde doktorum aynı şeyleri söylemişti ama bazen öyle bir kasık ağrısı geliyor kii korkutuyor beni
Nesrnn 34 de gelmeye niyetlendim serumla durdurduk halen sancılarım var ama acılma yok 35+6 bitiyor bakalım 39 göremeyiz sanırım
Busraa41 Aleyna4161 evet şehir hastanesine geliyorum ben Nazan Karadeniz ama şu an ağrılardan dolayı hastanede yatıyorum bakalım