Cigdemilkar Pelinasa ben badem yagi ve kakao yagi kullandim karstrip hic catlagim olmadi arkadasim normal krem almsti dunya para verip ama hep catlamis aslina bakarsan bunye meselesi eger catlicagin varsa her turlu catliyosun 😂
SedaErylmz35 Pelinasa Hindistan Cevizi yağı 👍🏻 25.haftadayım şu an hiç çatlağım yok hep nemli tutuyor
nazlihasan Pelinasa 28.haftaya girmek üzereyim badem yağı kullandım şimdide bebek yağı kullanıyorum maşallah taş gibiyim böyle devam etsin inşallah 😂😂😂
Pnardadas SedaErylmz35 bende 25 haftaligim ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnimda birşey yok ama göğüslerim kasiniyor sürdüğüm gibi rahatliyor ve nemli duruyor sürekli
TimuinMeliskdem Pelinasa bio oil ve weleda kullanıyorum 34. Haftadayım ve sadece 3 kilo aldım sonuç çatladım 😁😁 karın altımdam
Tomurcuk18 Çatlamak genetik bence, yani ben öyle düşünüyorum ve hiç birsey kullanmaya başladım 25+1 haftalığım 😊 henüz kasıntı falan da yok. 23 haftaya kadar 2,5 kilo aldım belki bunun da etkisi vardır.
ipktos Pelinasa Mustela krem kullanıyorum doktorda Hindistan cevizi yağı ve avakado yağı önerdi onları sürüyorum gratisten almıştım yağları
YadeOmer Pelinasa saf zeytinyağı kullanıyorum 23. Haftalığız şuan bişeu yok inşallah böyle devam eder 😌
SerraKr Pelinasa Biooil kullandım ben. Pek düzenli de kullanmadım gerçi ama hiç çatlağım olmadı şükür
Asl91 Pelinasa ben kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 23 haftalığım bir sıkıntım yok inşallah bundan sonra da olmaz.