2baby1mom__ Bence kız senesi çevremde benimle birlikte hep kız hamileligi var, geçen senede oğlumu doğurdum 😂
Tatlisanne42 2baby1mom__ yani bencede ben hesap yaptım bı kız bı erkek senesi oluyor kızımda hep kız senesiydi geçen senede erkek senesi olsa bu senede kız senesi ozmn 😂
Altin23 Tatlisanne42 benim oğlum olacakmış kız olmasını çok istemiştim rabbim erkek nasip etti etrafımda herkesin oğlu oldu 🥹
beyzaakartal Tatlisanne42 şu an kendim dahil çevremde duyduğum bildiğim ne kadar hamile varsa hepsi kız kesin kız senesi bu sene 😅👧🏼
Aselyusra Tatlisanne42 bana doktorum demişti ki her yıl istisnasız tüm dünyada doğan bebeklerin yüzde 51 i kız yüzde 49 ü erkektir hiç değişmez. Allah korusun kız bebeklerde bebek ölümü daha sık olur ve okul çağına geldiğinde o nesil genelde nerdeyse yüzde 50 olarak eşitlenir cinsiyet dedi. Hiç bir sene bir cinsiyet ötekine baskın değildir dedi
Tatlisanne42 babyUras_ ya hepiniz mi aynı anda kaldınız ya ne gzl valla Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsunlar diyroum kız senesi bu sene 😂
babyUras_ Tatlisanne42 evet biraz öyle oldu 😅 bi arkadaşımla aynı gün doğum yaptık hatta 😅 Sizde sağlıcakla kavuşun 🌸🤲