Tatlisanne42 Melos006a her çevremde duyduğum kız sürekli bakalım cinsiyetimi, ne olcak bilmiyorum şuan 10 haftaligim 2 hafta snra gitmeyi düşünüyorum sizin cinsiyeti nedir kaçıncı haftadasiniz
Tatlisanne42 U-M_mom demi bak ben hesap ettim oğlum 2020 de doğdu o sene erkek senesiydi kızımda ise 2023 de doğurdum o senede kız senesiydi bu senede kız bakalım hayırlısı 😂 erkek kız diye gidiyor
Tatlisanne42 Nesrnn yani geçen sene çok duydum çevremde hep erkek doğurdular tabi aralarinda kız da vardı da çok düşük tu
gezentianne Tatlisanne42 Ben 33 haftalıgım eylül sonunda hamileliğimi öğrendim kız senesiydi bence çevremde herkes kıza hamileydi ben dahil ama smdi sanırım erkeğe döndü.
Tatlisanne42 gezentianne ewt o sene erkek senesiydi hesap ediyorum erkek kız erkek diye bu sene kız sneesi çıkıyor 😂
Nafiye00 Nesrnn benim arkadaşımda hamile aralıktan önce kaldı erkek ben ocak ayında kaldım bakalım ne olcak
Tatlisanne42 YavruKurtveAnnesi ya ne gzl benimde ilkin ikiz diyorlardı şuan tek diyorlar ama şüpheliyim yani 😂😂