Melikekmruakb Doktorum bebek gelişimi 3 hafta önde dedi doğum yapanlar gelişimi önde olup erken doğum olanlar varmıdır kızlar hikayelerinizi dinleyelim🫠
Nilayy95 Melikekmruakb yani benim ilk bebeğim gebelik şekerinden dolayı iki hafta önde gidiyordu (tabi ben şeker olduğunu bilmiyordum) sonrasında bebeğim 37+2 de 4.250 ydi normal olan minik sancılar vardı benim hissetmediğim.30 kilo almıştım dayanamıyordum ve artık alınsın diye yalvardım ve 37+2 de geldi bebiş. Yani diyabetin de etkisi vardır diye düşünüyorum. Ama arkadaşımında önde gidiyordu 39 haftada doğum yaptı. Yani pek alakası yok sanırım 🙃
Nckl Melikekmruakb benim de gelişim neredeyse 10 gün ileride ancak doktorum 38+6 ya gün verdi. Yani sanmıyorum etkilediğini
Melikekmruakb Nilayy95 anladım hayırlısı ya ozaman bakalım bende heran hazırlıyom ama ağırlaştım ilk gebelikte ağırlığı rahatsız etmıyordı bu gebeliğim rahatsız ediyor zorlanıyorum bile
1_zehra Benim bebegimde iki hafta önden gidiyordu 39+1 de dogum yaptım. Ben doktora sormustum bebek önden gidiyor diye senin doğum haftan değişmez demişti. İçinizi ferah tutun, sağlıkla kavusursunuz inşallah