Yaser27 Kızlar 16 haftalik hamileyim daha bebegimin kilosunu bilmiyorum ama bebise kilo aldıracak şeyler neler acaba ilk gebeligim ve pek bilgim yok ☺
Kelebek123 Yaser27 her sabah bir adet muz, biraz kaşar peyniri, 1 yumurta, süt, ara öğünde ceviz, yoğurt müthiş kilo aldırıyor. Denenmiştir.
Yaser27 260814 kasar bu hafta çok tükettim muzu süt ile öğlen yemeği niyetine tüketiyorum doğru mu acaba
Sldkuru Yaser27 sabah erken saatlerde yersen daha iyi olur öğün olarak değil ara öğün olarak tavsiye ederim 31 haftalığım sabahları tükettim 10 gün önden gidiyor kızım 🥰
260814 Yaser27 sabah kahvaltıda canm özele gidiyorm ben doktorm kahvaltı için bi liste verdi 25 haftalığım ve bugüne kadar hep onları yedim yemyede devam ediyorm süt haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin ve kaşar
Yaser27 Sldkuru sabaha karşı bazen acıkıyorum muz öyle tüketiyorum aslında benim de 1 hafta onde gidiyor şimdilik ama artık sabahları tüketirim 🙏
Yaser27 SevgibiR yumurta ve tavuk yiyemiyorum öyle kötü hamilelikte geçirmedim. Sütü de yeni yeni içebiliyorum